funkykoval napisał(a):

Sorry ale taki sposób uzasadniania swoich tez jest z deka żenujący....
Żenujący, ponieważ dla udokumentowania swoich tez pominąłęś m.in
1) odżegnywanie się prezesa SKOK Wołomin od PiS na łamach Wprost,
2) fakt że istnieją dalekie powiązania pomiędzy ludźmi ze SKOK WOłomin a Fundacją Pro Civili i dalej idąc WSI.
3) że Krajówka SKOK donosiła do KNF o nieprawidłowościach w SKOK Wołomin, jeszcze przed wejściem ustawy regulującej nadzór KNF nad SKOKami
4) że w piśmie publikował również Michał Boni, a gośćmi honorowymi imprez SKOK Wołomin byli Rosati czy Wałęsa (jakoś dziwne czyżby wszyscy w PiS?)
Zazwyczaj uważałem Cię za rzetelnego rozmówcę, ale chyba zmienię zdanie....
|
Jako pierwszy w tym temacie pisałem o związkach kasy Mariusza ze służbami specjalnymi i mafią, o finansowaniu różnych projektów tj. "Bitwa Warszawska" Hofmana, o tym że utajono oprocentowanie lokat dla szarych klientów, a takźe o zmienianiu parti jak rękawiczki przez wiceszefową z panieńskiego na K. Nie musisz mi nic mówić, bo tych ludzi znam z sąsiedztwa, tak samo jak ich rodziny oraz śmietankę towarzyską. Wiem też kto wpadał na imprezy, z kim odsłaniano pominiki i jacy politycy trafiali na dywanik do Mariusza. Opcje i konfiguracje przeróżne, ale kierunek jeden dominujący.
Także jeśli spojrzysz na moje posty związane z Mariuszem i SKOK-iem to pewnie znowu zmienisz zdanie.
PS. Co do Boniego to nigdy nie widziałem w DZ Boniego, a czytałem pismo regularnie. Nazwiska jakie wymieniłem wziąłem z ostatniego numeru jaki posiadam z 4 grudnia. Wieczorem zrobię skany i pokażę jacy ludzi pisali do DZ.