emj10 napisał(a):

Nie wiem kto kogo popiera, bo ja mediami się nie sugeruję, a wiedzę o SKOK-u Wołomin czerpałem ze swoich źródeł i kilkukrotnie nią dzieliłem się tutaj na łamach forum, choć nie musiałem.
Powiązań SKOK-ów z PiS-em i nie tylko nie muszę rozwijać, gdyż to jest materiał dla prokuratury, a smaczki, które wcześniej podałem są tak oczywiste, że trudno z nimi dyskutować.
Najsmaczniejsze jest natomiast to, że upadek SKOK-u Wołomin odsłoni wiele skrywanych tajemnic jeśli jakakolwiek partia nie jest w tym umoczona, a dobór stałych autorów piszących dla gazety SKOK-u Wołomin "Dobry Znak" jest nader znakomity.
Lećmy tylko po nazwiskach autorów znanych w skali ogólnopolskiej:
- Rafał Ziemkiewicz (od PiS przed KNP do RN)
- Jan Maria Jackowski (PiS)
- Janusz Korwin Mikke (KNP) 
- Aleksandra Jakubowska (SLD)
Oczywiście zaraz pojawią się głosy, że to tylko przedruki, czy teksty z blogów, ale... no właśnie ale 
Zobaczymy co będzie się działo jak wyjdzie osławiona lista nazwisk polityków, którzy mieli coś wspólnego ze SKOK-iem Wołomin. Wtedy dopiero moja teza, że PiS to jedna z bardziej złodziejskich partii chowająca się pod płaszczykiem patriotyzmu i praworządności będzie mogła być dobrze zweryfikowana.
|
Sorry ale taki sposób uzasadniania swoich tez jest z deka żenujący....
Żenujący, ponieważ dla udokumentowania swoich tez pominąłęś m.in
1) odżegnywanie się prezesa SKOK Wołomin od PiS na łamach Wprost,
2) fakt że istnieją dalekie powiązania pomiędzy ludźmi ze SKOK WOłomin a Fundacją Pro Civili i dalej idąc WSI.
3) że Krajówka SKOK donosiła do KNF o nieprawidłowościach w SKOK Wołomin, jeszcze przed wejściem ustawy regulującej nadzór KNF nad SKOKami
4) że w piśmie publikował również Michał Boni, a gośćmi honorowymi imprez SKOK Wołomin byli Rosati czy Wałęsa (jakoś dziwne czyżby wszyscy w PiS?)
Zazwyczaj uważałem Cię za rzetelnego rozmówcę, ale chyba zmienię zdanie....