Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2014, 17:24
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie porównuj mnie to lewaków do chuja Pana. Jako człowiek z jakimiś tam zasadami moralnymi sprzeciwiam się temu i nie zgadzam, by przez jakieś tam widzimisię lub pieniędze skazywać inne zwierzęta na niepotrzebne cierpienie. Skoro chcecie mieć państwo świeckie i napierdalacie na kościół katolicki na prawo i lewo to to bądźcie konsekwentni co do innych religii .
Postulujesz za partią która jest za rabowaniem moich pieniędzy np za przymusem ubezpieczania się a mówisz, że sprzeciwiasz się temu żeby zwierzęta nie cierpiały...
Najpierw zdobądź się na ratunek swojego gatunku a potem myśl o naprawianiu świata przyrodniczego

I znowusz to Korwin miał rację. I znowusz to był wyśmiany przez bezpiekę... pukali się w głowę że wariat, znowu mieszał w głowach młodym...
a jednak z perspektywy czasu znowu miał rację ironia losu

w klasyce mamy:
ZUS
Boni
Krym
teraz mamy CIA jego "terroryzm" i tortury w PL

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Pamiętne wystąpienie, kiedy to Giertych wytarł Pisem podłogę jak szmatą, Po też się dostało. Polecam

https://www.youtube.com/watch?v=me2l6uhz5Vs
https://www.youtube.com/watch?v=lGobYPGmasU
To oni kłamiom że som socjalistami a nie som? Wierzyć mi się nie chce Giertych socja***sta cwaniak

Kurde układanka kto jest czyim agentem służb mi się posypała...
Gierych o majątku narodowym a to dobre heheh Ciekawe kto mu pralnie pieniędzy sprywatyzował... ciekaw jestem,bo taki wkurzony

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Plikot, a co tam u Stonogi słychać ? Tak go tutaj pełno było, moze zajmie sie teraz tym ubojem zwierząt albo innym modnym tematem ?
Póki co walczy w dobrej wierze
choć boje się że pójdzie drogą samoobrony, czyli naiwnie wierząc, że robi dobrze zalezie komuś za skórę...
ale to już jego sprawa
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.12.2014 o godz. 17:58.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰