Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2014, 22:55
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy wina była po stronie systemu, czy też bank zajebał.
OT/
Mam co jakiś czas podobny objaw w podobnym systemie - wydaje się być to cechą PayU. Jest dokładnie tak jak mówisz - mimo szybkiej płatności potwierdzenie do sklepu potrafi przyjsc kilka godzin po dokonaniu transakcji (zwyczajowo idzie 2-13 min) mimo że klient ma informacje o poprawnym przelewie. Na plus fakt że takie przypadki zdarzają sie bardzo sporadycznie.
Z tego co udalo mi się zaobserwować - karty visa wydaja sie nie mieć tej dolegliwości - wszystkie opóźnienia jakie miałem były płacone przez konta bankowe. Niestety statystycznie obserwacja jest mało miarodajna ale może się komuś przyda.

South napisał(a):Wyświetl post
Pewnie teraz za ten pierwszy bilet nikt pieniędzy już mi nie zwróci.
Moim zdaniem zwróci - w PayU nic mi nigdy nie zginelo, a jest jeden przycisk do zwrotu. Klikasz i pieniądze splywaja z powrotem.
Osobiście podrazyłbym temat.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.12.2014 o godz. 23:01.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując