Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2014, 09:42
Czas na rewizję
Czas zweryfikować sposób myślenia. Niech nasi piłkarze nie zastanawiają się nad tym jak daleko uciekła Legia, jak blisko/daleko jesteśmy od podium teraz trzeba się skupić na tym o czym zawsze mówił Smuda a co niekiedy było wyśmiewane czyli spiąć poślady i zapier…, żeby mieć spokojną końcówkę wiosny – czyli zapewnić sobie pierwszą ósemkę jak najszybciej…

Kuchenki na gazie
Co do samego meczu z kuchenkami, cholernie ciężko się go oglądało, nawet pomimo tego, że dość szybko objęliśmy prowadzenie. Nie wiem jak amikorze prezentowali się ostatnimi czasy bo na nic poza meczami Wisły nie mam czasu jeśli chodzi o futbol, ale dawno nikt nas tak nie zdominował na R 22 jeśli chodzi o posiadanie piłki i ogólny obraz meczu. O ile w pierwszej połowie poza jedną, dwoma sytuacjami dzięki naszej konsekwentnej grze w obronie (Głowa, Głowa, Głowa) nic z tej optycznej przewagi nie wynikało o tyle w drugiej połowie śmierdziało czymś niedobrym od samego początku.

Frankowski znowu czarował na R 22
Niestety nie Tomasz ale Bartosz. Jak można mieć takie rozdwojenie jaźni i tak zwichrowany pogląd na podobne sprawy? Jak można tak diametralnie różnie oceniać podobne sytuacje boiskowe tylko w zależności od tego czy ktoś przywdziewa koszulkę czerwoną czy niebieską? Jak można Dudce przy pierwszym starciu z rywalem pokazać żółtko a cały mecz oszczędzać Ajajuuriego, który bezpardonowo niemal przy każdym wejściu kasował Brożka? Arbiter ten był chyba najbardziej irytującym „czarnuchem” jaki w tym sezonie biegał po murawie przy R 22.

Jeden Donald wyjechał może czas na drugiego
Nie wiem z czego to wynika czy z za dużych chęci czy po prostu z rozkojarzenia i braku trzeźwego myślenia. Po meczu ze Śląskiem sądziłem, że trzymając Donalda daleko od swojego pola karnego jesteśmy w miarę bezpieczni. Myliłem się…
Odpowiedz cytując