Wyświetl pojedynczy post
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2014, 08:50
Krav napisał(a):Wyświetl post
- dokładnie, Lech do tej pory miał jedno zwycięstwo na wyjeździe. Przyjeżdża na Wisłe - oczywiście musi wygrać...I po raz kolejny sprawdza się, że jak jakiś grajek drużyny przyjezdnej nie może się odblokować, odblokuje się na Wiśle, to bardziej niż pewne.

- mam nadzieję, że "sędziego" Frankowskiego spotkają konsekwencje, tego co wczoraj odjebał. Abstrahując od poziomu naszej gry, to na prawdę dawno nie czułem się tak wyruchany przez tego szmaciarza z gwizdkiem jakwczoraj. Wrocław czeka mam nadzieje.

- Stilic sabotażysta pierwszej klasy. I mam dziwne wrażenie, że nie było to dziełem przypadku.

I już tak zupełnie nawiasem mówiąc, nasza gra dostosowała się wczoraj do poziomu dopingu (albo na odwrót). I nie mówie tutaj o ilości "anty", to mnie nawet cieszy (może dziwny jestem, ale brakowało mi "jeb*ć żydów sku*wysynów", dawno tego nie było u nas), tylko o jakości i głośności.
Mecz jak mecz, ale co do dopingu to nie było tak źle jak tu niektórzy piszą.
Na sektorze E pyry do czasu strzelenia drugiej bramki, było praktycznie słychać tylko w przerwach naszego dopingu.
Po 2 bramce można powiedzieć, że trochę zwiększyli poziom decybeli, ale na pewno nas nie przekrzyczeli.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując