Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2014, 21:42
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post

By lepiej liczyć wskaż mi proszę drogi 63.5 gdzie tu jest oczywisty błąd uprawniający Cie do stwierdzenia, że oczywiście źle liczę.
Mnie to interesuje więc ja ci wskaże

od dostępnych biletów wszystkie te które się rozchodzą w kasach dodajesz do "puli frekwencji". I to jest ok.

1 )Tylko nie wiem czemu od dostępnej puli biletów np. 18400, wliczasz sektory E11 i E12 które nie były podkreślam od samego początku nie były i jeszcze raz podkreślę od samego początku nie były! dostępne w "dostępnej puli biletów". Żeby było poprawnie do tych początkowych nie wiem ile tam było chyba 18400 należy dodać 1200 i wtedy możesz tak odliczać jak to robisz.
To rodzi drugą pomyłkę:
Dziwi mnie, że akurat szacujesz E11 i E12 jak na mecz z Łęczną a czemu nie jak na meczu ze Śląskiem?... przecież tam jest 1200 miejsc skoro znalazły nabywców na 1200 miejsc.(a tak zakładamy bo bilety nie wróciły do sprzedaży) to znaczy, że na te sektory rozeszło się 1200 miejsc.

2)Nie uwzględniasz biletów sprzedanych w pakiecie z Łęczną (według moich obserwacji szacunków 600 sztuk w tym na pewno ok 200 na C)
I to tyle.
Reasumując według moich szacunków mylisz się o jakieś 1800.+ nie dodajesz vipów
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.12.2014 o godz. 21:45.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując