Smuga napisał(a):

|
@AYALA, @Arapaho Panowie, po co wdajecie się w jałowe dyskusje z agitatorami? Jest takie fajne powiedzenie: "nie rusz gówna, bo śmierdzi". Warto tracić nerwy? Niedoszły radny z Wołomina mający uraz do PiS, tropiciel wszelkiego objawu żydostwa człek o nicku rodem z Japonii oraz pozostali wielbiciele Partii Oszustów na czele z yorkusiem, który już dawno został zdemaskowany. Dyskutując z kimś takim dokarmiacie ich tylko i dajecie bodziec do działania.
|
Trudno czyta się taki post będący zlepkiem wyrzucanych bez ładu niezwiązanych ze sobą słów.
Nie wiem o jakich agitatorach piszesz. Jeden z nich Drozd ma chyba obecnie bana, druki yorkuś działa ostro na wszystkich możliwych forach, a trzeci coś dzisiaj zniknął, gdyż może posłuchał mojej prośby z wczoraj, aby nie trollował na kolejnych stronach tego tematu.
Co do opisu mojej osoby to brzmi to jak zabawa w głuchy telefon. Ani nie jestem niedoszłym radnym, ani nie mam nicku rodem z Japonii, gdyż etymologię swojego nicku tłumaczyłem tutaj kilka razy, ani też nie jestem tropicielem wszelkiego żydostwa, a wręcz odwrotnie starałem się zwykle wyśmiewać takich tropicieli tj. uczyniłem to na poprzedniej stronie.
Także jakieś pomieszanie z poplątaniem jest w tym ww. poście.
Pozdrawiam