Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2014, 16:25
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czyli tysięczną stronę można uznać za otwartą wątkiem jakże ambitnym

Co do złodzieja Girzyńskiego to nikt nie powinien żałować ludzi tego pokroju, którzy nie dość, że byli na garnuszku państwa przez wiele lat to jeszcze wyciągali łapy po więcej. Kiedyś za to ucinano łapy, a teraz powinno się zabierać takim krętaczom mandaty poselskie.

Liczę, że wywalą z sejmu wszystkich, którzy kradli w biały dzień pieniądze podatników.
emj - szukam i szukam Twoich wpisów o wyciągających łapy po nie swoje : Nowaku,Sawickiej,Chlebowskim ,Palikocie,Kwaśniewskim, Burym ,Drzewieckim czy Piskorskim i nie mogę znaleźć. Może admin Ci je blokuje, weź to zgłoś chłopie bo musi być cenzura chyba. TY taki jedyny sprawiedliwy ,znaczy obok yorka i szpenia ( gdzie chłopaki wasze wpisy o wyżej wymienionych ?) Gdzie Wasze wpisy o Piterze strażniczce Teksasu ( pogromczyni rachunków za dorsza), o analfabecie "bul" Komorowskim, o klerykofobie Armandzie "Diablo" Ryfińskim, o kursancie klubu wałgajskiego ,gościu Wołodii Putina p. Rozenku?
Cała banda złodzieji, analfabetów albo zdrajców a Wy chłopaki ogarnięci pisofobią piszecie o Giżyńskim który pokazał wyżej wymienionym jak zachowuje się polityk z klasą który być może zachował sie nieuczciwie.
Wiem , zatkało kakao bo cóż możecie napisać - zwykłe ogólniki z podręcznika małego lewaka typu złodziej, pisuar,łgarz. NIedawno Palikot płacił za takie posty 5 zł - nie wiem jak teraz - w każdym razie możecie nieźle dorobić
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej