Wyświetl pojedynczy post
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2014, 10:44
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Tymczasem aż ciężko mi uwierzyć, że Kaczyński jest taki głupi. Zaraz po wyborach dominowała narracja o "Zafałszowaniiu" nie "sfałszowaniu "wyborów-Tym sloganem posługiwała się koalicja prawicy jak i nawet SLD- to wyszedł pózniej Kaczor na mównice i pojchał z grubej rury.
Kompletnie ....a nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...
On chyba faktycznie nie chce dojść do władzy.
Też mam odczucie że on nie chce władzy. Przecież po I turze wyborów mógł okrzyknąć się zwycięzcą, a zrobił z tego klęskę
Marsz 13 grudnia też mu punktów nie doda. W ogóle to nie wiem jaki cel ma ten marsz.
Teraz jeszcze doszło pomówienie Dunów o pedofilię.
Cytat:
Młodzi Duńczycy są wściekli za słowa Jarosława Kaczyńskiego, że w ich kraju pedofilia nie jest karana. Domagają się odpowiedzi prezesa PiS na list ambasadora. Grożą, że w przeciwnym razie w czasie kampanii wyborczych w Polsce będą namawiać rówieśników, by nie głosowali na "kłamców".
Dose zapowiada, że w wypadku milczenia Jarosława Kaczyńskiego organizacja, którą kieruje, postara się podczas przyszłorocznych kampanii wyborczych przeprowadzić akcję w Polsce: ostrzegać polskich rówieśników przed głosowaniem na - jak powiedział - kłamców rozpowszechniających fałszywe pomówienia, oskarżenia i wzbudzających niechęć pomiędzy Polską a Danią.
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/...rotestami.html
Może te fałszywe pomówienia Dunów przeraziły, u nas to już norma w wykonaniu prezesa.

Sefan Jaworski, szef PKW, były prezes ZSL w Słupsku, po obaleniu rządu Jana Olszewskiego, jako szef Prokuratury Wojewódzkiej w Warszawie nadzorował śledztwa wymierzone w Jarosława Kaczyńskiego, Antoniego Macierewicza oraz w prawą stronę sceny politycznej. Później z ramienia PSL zasiadał w Trybunale Konstytucyjnym - donosi „Gazeta Polska”.
Kerim ,to dlatego Jarek i Antoś się wywinęli (rączka rączkę myje)
Ostatnio edytowane przez york09 : 03.12.2014 o godz. 11:04.