Wyświetl pojedynczy post
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2014, 19:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Rudnevs 3,5 mln euro

Teodorczyk ok 4 mln euro

A to dobre! Kiedy by mu taki Pietrasiak podał skoro nie potrafi kopnąc prosto, kiedy by mu Rymaniak wyszedł na pozycji skoro nie potrafi czytać gry ,kiedy Marciniak by mu dorzucił piłke skoro tego nie potrafi. Piłkarzowi lepiej się gra wsrod pilkarzy dobrych a nie odwrotnie.
ale tu chodzi o to, że do ogrywania by miał takich typów, nie zczaiłeś, że to wszystko obrońcy?

filmiki filmikami wiadomo ALE NIE Z KAŻDEGO TAKI FILMIK SIĘ DA ZROBIĆ

ja np oglądałem ten, nie wiem jak inni

https://www.youtube.com/watch?v=aHSWsINIGEA

i to co robi w :

0:32
1:00
1:43

+ te karne na luzaka to może być ktoś w typie Stilica, nie wiem czy lepszy czy gorszy ale zachowanie, ruchy na boisku, sposób przyjęcia, odegrania, strzału to mi pachnie takim drugim Semirem, że tak powiem; druga sprawa 24 lata i siedzi jeszcze na Słowacji to też może dać do myślenia ale jeśli nie spróbujemy to się nie dowiemy

z Garguły z Sarkiego z Guerriera z Boguskiego z Jankowskiego taki filmik? W ŻYCIU

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Na Guzmics'a też naskakiwano,że będzie słaby i co bierzemy.Ktoś tu pisał aby brać Kupisza i Wszołka kopnąć w dupę DG i Sarkiego wypożyczyć tych dwóch Smuda zrobi z nich piłkarzy i będziemy mieli dobrych pomocników.
ja pisałem, wypożyczyć z dobrą opcją wykupu i tyle, Włosi i tak z nich za przeproszeniem gówno mają w tej chwili i raczej w przyszłości też tam nie zawojują
Odpowiedz cytując