Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
inimicus
Junior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2014, 16:36
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ludzieeee , możliwe że ja stary ramol nie powinienem się wcinać. Może mojego zdania prawie nikt nie podziela.
Ale do h...ja ciężkiego ,6 dni przed ważnym meczem z Amiką schodzi TRZYSTA biletów na dobę? Szopkę sobie robicie?
Taka z Was Armia? taka WIerność? Klub Was potrzebuje ,Waszego zaangażowania ,wsparcia ,frekwencji.
A tu taka cienizna? Co się z Wami porobiło? Za 6 dni mecz a Wy się gorączkujecie jak Mariolki koszem 18 grudnia. Fajnie , czadowo i wogóle cool. Ale wcześniej jest mecz z Amiką.
Naszym obowiązkiem jest pełny stadion. Ratowanie sytuacji klubu.
Huczeliście przez ostatni rok trylion razy że Klub to kibice. SKWK wychodziło z siebie żeby Łysola pogonić.
Propaganda była na wszystkich frontach. Buńczusznych i wzniosłych deklaracji i frazesów było co niemiara.
Na intencjach się skończyło. Dwa meczyki ,plus derby i balon pękł. NIe ma Was.
Woleliście iść Szpilce pogwizdać albo piwo w barze wypić niż na mecz zgodowy przyjść.
Taa ,wiem ,póżno było ,ciemno i do domu daleko.
"Zorganizowane Grupy Kilbicowskie" do nie dawna takie twarde i zdecydowane też się nie udzielają. SkWK o meczu z Łęczną pierdło dzień wcześniej o 22. No rzeczywiście robicie co możecie. Chyba pod siebie.
\ Nie wiem jaki jest tego powód. Może nie zdajecie sobie sprawy w jakich kłopotach jest nasza Wisełka ,a może inny powód jest. Może pogoda albo koniunktura....

Tak ,wiem ,16 lat ery Cupiałą przyzwyczaiło całę pokolenie ze Boguś da ,Boguś rzuci i dobrze będzie. Teraz się na to nie zanosi ,ani w najbliższej przyszłości.
Krew mnie zalewa że na halę kolejka po bilety a w strefie kibica pusto.
POBUDKA.

Ps. Nie mam nic do kosza ,Koszykarek ,wiem że hala fajna ,ale macie 18 dni ,Piłkarze tego czasu nie mają.!!!
W końcu ktoś prawdę napisał.
Ci wszyscy napinacze teraz tak naprawdę pokazują ile jest warta dla nich Nasza Wsiełka
Przykro na to patrzeć
Ciekaw jestem gdzie są ci wszyscy co byli na meczu z Bełchatowem....? A było na 16000
Ostatnio edytowane przez inimicus : 02.12.2014 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując