Paweł napisał(a):

Tytuł głupi, a sam artykuł nie lepszy. Ja nie dyskredytuję tego medium na podstawie jednego artykułu, tylko całokształtu radosnej twórczości, gdyż zdarzyło mi się kilka innych arcydzieł na powyższej stronie przeczytać. Porównanie do GW jest całkiem uzasadnione. W języku fizyki można powiedzieć, że kierunek ten sam, tylko zwroty przeciwne.
Działalności Tuska w ogóle nie oceniałem. Nie musisz wymieniać dokonań, sam mam mu wiele do zarzucenia.
PS. Żeby była jasność, GW nigdy nie zdarzyło mi się kupić, a TVN oglądam bardzo rzadko
|
widzisz i tutaj się różnimy , kiedyś lata świetlne temu , początek lat 90-tych czytałem wyborczą , nie było internetu , nie było łatwego dostępu do informacji, wydawało się że po okresie komuny coś się zmienia, życie szybko zweryfikowało moje marzenia, rok 1992 i nocna zmiana , zauważ te same ryje tego dokonały które dzisjaj rozdają karty , rudy , cyborg , niesioł i na dokładkę mędrzec europy, jeżeli ktoś po tym czasie twierdzi że gó.....iana jest wiarygodna to ma zlasowany mózg , co do prawicowych mediów , są lepsze i gorsze , ale wolę czytać nawet te gorsze i wyciągać swoje wnioski, bardzo Cie proszę nie porównuj michnikowej gazety do jakiegokolwiek medium prawicowego , to jest odrażające i fizyka nie ma tutaj nic do rzeczy