kerim1906 napisał(a):
|
ok , tytuł głupi , ale to nie jest podstawa do dyskredytowania tego medium i porównywania do g...a wyborczego , naprawdę nie widzisz różnicy ? dobrze napisał Jaroo1 , rudy od lat rozporządza nami jak swoją własnością , mam wymieniać jego "dokonania" , poszedł sprzedawczyk makrelowy do brukseli jako kamerdyner i chrzani głodne kawałki o poświęceniu , niech poświęci siebie , KOCUR , wybiórcza wybrnie z wszystkiego , przecież wiesz o tym , 25 LAT WOLNOŚCI czy jakoś to tak brzmiało ? zobowiązuje ich do kolejnych lat wolności
|
Tytuł głupi, a sam artykuł nie lepszy. Ja nie dyskredytuję tego medium na podstawie jednego artykułu, tylko całokształtu radosnej twórczości, gdyż zdarzyło mi się kilka innych arcydzieł na powyższej stronie przeczytać. Porównanie do GW jest całkiem uzasadnione. W języku fizyki można powiedzieć, że kierunek ten sam, tylko zwroty przeciwne.
Działalności Tuska w ogóle nie oceniałem. Nie musisz wymieniać dokonań, sam mam mu wiele do zarzucenia.
PS. Żeby była jasność, GW nigdy nie zdarzyło mi się kupić, a TVN oglądam bardzo rzadko