|
Ludzieeee , możliwe że ja stary ramol nie powinienem się wcinać. Może mojego zdania prawie nikt nie podziela.
Ale do h...ja ciężkiego ,6 dni przed ważnym meczem z Amiką schodzi TRZYSTA biletów na dobę? Szopkę sobie robicie?
Taka z Was Armia? taka WIerność? Klub Was potrzebuje ,Waszego zaangażowania ,wsparcia ,frekwencji.
A tu taka cienizna? Co się z Wami porobiło? Za 6 dni mecz a Wy się gorączkujecie jak Mariolki koszem 18 grudnia. Fajnie , czadowo i wogóle cool. Ale wcześniej jest mecz z Amiką.
Naszym obowiązkiem jest pełny stadion. Ratowanie sytuacji klubu.
Huczeliście przez ostatni rok trylion razy że Klub to kibice. SKWK wychodziło z siebie żeby Łysola pogonić.
Propaganda była na wszystkich frontach. Buńczusznych i wzniosłych deklaracji i frazesów było co niemiara.
Na intencjach się skończyło. Dwa meczyki ,plus derby i balon pękł. NIe ma Was.
Woleliście iść Szpilce pogwizdać albo piwo w barze wypić niż na mecz zgodowy przyjść.
Taa ,wiem ,póżno było ,ciemno i do domu daleko.
"Zorganizowane Grupy Kilbicowskie" do nie dawna takie twarde i zdecydowane też się nie udzielają. SkWK o meczu z Łęczną pierdło dzień wcześniej o 22. No rzeczywiście robicie co możecie. Chyba pod siebie.
\ Nie wiem jaki jest tego powód. Może nie zdajecie sobie sprawy w jakich kłopotach jest nasza Wisełka ,a może inny powód jest. Może pogoda albo koniunktura....
Tak ,wiem ,16 lat ery Cupiałą przyzwyczaiło całę pokolenie ze Boguś da ,Boguś rzuci i dobrze będzie. Teraz się na to nie zanosi ,ani w najbliższej przyszłości.
Krew mnie zalewa że na halę kolejka po bilety a w strefie kibica pusto.
POBUDKA.
Ps. Nie mam nic do kosza ,Koszykarek ,wiem że hala fajna ,ale macie 18 dni ,Piłkarze tego czasu nie mają.!!!
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|