|
Chłopie, ale popatrz prawdzie w oczy. Ja głosowałem kilka razy na PiS, ale jeżeli chodzi o wyboru samorządowe, podkreślam samorządowe, patrzę przede wszystkim na ludzi i na ich program, a nie na partię. A już wielkorotnie pisałem - Lasota był kandydatem bez konkretów i bez programu, tak jakby pogodzonym z porażką z Majchrem. Sam pomysł o tunelu pod alejami to jakieś sci-fi po całości.
Ale jak mówię, miałem na niego głosować z zaciśniętymi zębami i w sumie tylko dlatego, że jego przeciwnikiem jest Majcher, dopóki nie wypalił z pomysłem zrobienia ze stadionu Wisły orlika. Wybacz nie, po prostu nie. I nie jest to normalne, jak piszesz. To jest skrajnie nienormalne, pokaż mi jakąkolwiek druzynę w Europię (może być nawet w Albanii, czy innej Macedonii), która wynajmuje swoją główną płytę, żeby Janusze po pracy mogły sobie pokopać. Sorry to pomysł absurdalny, świadczący o oderwaniu od rzeczywistości.
Kraków zasługuję na poważnego prezydenta z poważnym programem i jednolitą wizją. Kolejne wybory, i kolejne rozczarowanie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
|