Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2014, 11:59
ehh widze że ciężko.

Oj to z dobrego wychowania wynika ze pisze imiona/nazwiska/kwyski wielkimi literami - tylko tyle i aż tyle.

Obleśny (początek zdania wiec tez wielką literą) to legijny słup - nie rozumiem tej metafory po prostu i liczyłem że jako jej twórca wytłumaczysz mi jej ukryte przesłanie. Jeśli jednak przesłania nie ma to co to oznacza bo jestem zbyt głupi by to pojąć Wytłumaczysz mi swój tekst ?

Nie rozumiem też skąd wywnioskowałeś że JA chce mu pomóc? Większość użytkowników zna mój stosunek do Legii, szczególnie kilka legijnych nicków, Tobie udowadniał tego niestety nie bede bo mi sie nie chce, a moze i ty za kilka lat dojrzejesz do tego ze to tylko internet a nie swiat rzeczywisty.

E: Podobnie? Nie kolego tu podobienstwa nie ma. Napisałeś wg mnie metaforę która chciałbym byś jakos rozwinał-wytłumaczył ocb.

Obleśny to słup Legii = jak to mozna rozumiec i odbierać? Ze Leśniodorski to człowiek Legii ? Nie no tego to by najwiekszy debil nie wymyślił bo to tak samo jakby pisać że ogień może poparzyć czy to że woda jest mokra. O co chodzi z tym słupem ? Czy można powiedzieć ze Cupiał to słup Wisły a Filipiak to słup Cracovii ? Jeśli tak to tylko debil moze cos takiego wymyślić, gdyz o rzeczach oczywistych sie nie dyskutuje.
Wiec dalej, mnie głupka nurtuje ten słup ? Duży i betonowy ? (chyba też nie) Wysoki ( chyba też nie ) Jest przekaźnikiem informacji ? (tez nie.)
Ehh, za głupi juz jestem, na szczęście już w weekend gramy na koniec rundy z Lechem więc sobie u Wiślaków będziemy mogli spokojnie wyjaśnić
E2: Zrezygnowałem ze straty czasu jaka bedzie dedukcja - dla mnie prostaka i debila. Najprościej prawdy dowiedzieć sie u zrodla tak wiec do zobaczenia u Wislakow
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.12.2014 o godz. 12:18.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując