Jaroo1 napisał(a):

Jeszcze nawiązując do mojego ostatniego postu. Prześledziłem 2 ostatnie strony tego tematu i akurat tutaj żaden Warszawiaczek dupy nie spinał tylko od początku "Wy" się zaczęliście spuszczać i rozwodzić na temat tego i owego. Także się zastanówcie kto tu jednak przypał robi i czy was na prawdę dupa nie boli.
Wstyd robicie sobie i jeszcze jak coś nie pasuje to Wiślaków wyzywają. Parodia. Może jednak te stringi L-ki to sobie Ty kup - Yossarian - i na złość Leśnemu seraj się w nie. Byś miał +5 do ligi chuliganów za zasrane majtki klubowe.
Robicie problemy tam gdzie ich nie ma a tam gdzie one są (na naszym podwórku) to się z dala od nich trzymacie. Nie lepiej pomóc Wiśle niż się napinać na Legię?
|
No popatrz,dwie ostatnie strony przeczytales i wszystko wskazuje na to ,ze przyslowiowego c.h.u.j.a z nich zrozumiales.Tlumaczyl ci po raz kolejny nie bede ,bo wnioskujac z tego jak i co piszesz to pewnie znowu nie zrozumiesz.
Te ,krotkie zolnierskie sloma moze nawet ty pojmiesz :
63.5 Kg napisał(a):
Czy możemy wypie... te przydupasy legijne z tego forum bo poziom zenujacy już dawno został przekroczony..
chciecie psiac o swojej wielkiej warszawie to pozakladajcie sobie fora na stornch gimnazjum do których zasuwacie każdego dnia i będzie super...
|
Jak widac pilot z nami nie leci wiec wypier.. sie was nie da, stad moja prosba-wypi...cie sie sami.Ty i reszta fanklubu.Idzcie robic z siebie kretynow gdzie indziej