york09 napisał(a):

@Kerimku ale w każdej komisji był przedstawiciel swojej partii, i on też nic nie widział. 
A wyniki wywieszali na drzwiach lokali wyborczych. Gdyby fałszowali na wyższym szczeblu, zainteresowani zaraz by zobaczyli przekręt.
Nie wyjaśniłeś mi jaki wpływ na wygraną PSL miał nieważny głos. Oraz jak na taką skalę można fałszować i nie dać się złapać. Czyżby PIS w swoich komisjach miał ślepych lub ułomnych.
Mogło się zdarzyć że w jakimś lokalu zawiązała się klika i postanowili zakpić z wyborów Ale nie w całym kraju!
Dla mnie to nowe paliwo smoleńskie. Tamto się wypaliło a jakoś naród PIS musi zagrzać.
|
jak to nie dali się złapać ? jest setki takich przypadków które jak słyszałem po złożeniu do sądu będą udostępnione na stronie internetowej, teraz prosta sprawa na myślenie , ok ? , ipsos na prezydentów trafił w punkt , tak czy nie ? , ipsos wynik urbanoplatfusów i komuchów trafił w punkt , tak czy nie ? ipsos pomylił się o kilka znaczących procent na korzyść zsl , a na niekorzyść Pis , tak czy nie ? , tam gdzie wygrywał zsl liczba głosów nieważnych była dużo większa niż tam gdzie wygrywał Pis , i większa niż średnia w kraju , wyciągnij wnioski i nie proś już o tłumaczenie , gimnazjalista to ogarnie, ty chyba też , a wnioski sam wyciągnij , dodam że nie muszą być zbieżne z moimi