Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2014, 19:30
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
jagul , nic Cie nie obchodzi jak piszesz , ale łykasz legijne farmazony bez popitki , i jeszcze dodajesz jakieś pogrubione życzenia , masz problem z warszawką , nie komentuj ich wypocin, mamy prawo skomentować jako kibice Wisły wynurzenia obleśnego u legijnego przydupasa, każdy ma swojego wroga więc zajmij się jak piszesz swoim
Nie mam żadnego problemu. Ty za to masz na pewno problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że jestem fanem Leśnego i wierzę w jego działania. Chyba, że pokażesz mi jakieś cytaty.
A pogrubione życzenia są REALNYMI problemami dotyczącymi Wisły, a nie jakiegoś klubu oddalonego 300 km od Krakowa. No chyba, że cena za Żyre ma jakieś powiązania z sytuacją panującą obecnie w Wiśle.

Poza tym to co wy tu piszecie, to na pewno nie jest komentowanie tylko jawne najeżdżanie bez cienia obiektywizmu . Nawet nie macie żadnego dowodu, że to co mówi Leśniodorski jest prawdą albo nieprawdą, a napierdalacie na niego, że jest bajkopisarzem. A obiektywizm doskonale widać po tym jak go nazywacie.

PS. Do postu poniżej: nie popłacz się klakierku :(
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.11.2014 o godz. 19:47.
Odpowiedz cytując