Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2014, 17:47
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Jeśli już cie interesuje moja d... to jedyne co możesz zrobić to mnie w nia pocałować. W innym razie odpi... sie jesli nie masz nic konkretnego i merytorycznego do napisania w odniesieniu do mojego postu.
Jesli masz ochote onanizowac sie po slowach oblesnego to juz twoj fetysz, tylko nie rob tego na tym forum i nie kaz innym sie tym i nim fascynowac
Widzę, że masz bardzo rzadki dar - czytanie w myślach. Z jednego zdania na temat Twojej dupy potrafiłeś ocenić, że jestem prolegijny. Brawo!

Odpowiem konkretnie, na Twój jakże bardzo merytoryczny post, bo widzę, że tego oczekujesz:
"- legia miała kilkaset mln długu, przyszedł obleśny i dlug wyparowal"
Co mnie to ....a obchodzi? Nie jestem kibicem Legii.
Za to byłoby fajnie jakby dług Wisły mógł zmaleć chociaż w małym stopniu i to jest dla mnie ważny temat.

"- jeszcze niedawno obleśny zarzekal się ze nie pusci Żyry za mniej niż 10 baniek, a teraz blaga pół Europy i rozsyła komprmitujace spamy w tym temacie"
Co mnie to ....a obchodzi? Dla mnie może chcieć za Żyre nawet 100 mln euro.
Za to byłoby fajnie jakby Wisła mogła kogoś sprzedać za choćby 1 mln, co pewnie podratowałoby budżet. Zresztą u nas nie jest lepiej, bo Smuda swego czasu błagał o jakiś sponsorów na transfery. Albo mówi, że przetestuje każdego kogo mu podeślą.

"- jeszcze niedawno narzekal ze na zachodzie z gadzetow jest spora kasa a w legii jest to malusieńki procent budżetu teraz chwali się ze zarabia na szmatkach z elka już 10 baniek"
Co mnie to ....a obchodzi?
Za to byłoby miło jakby Wisła rozwinęła się w tym kierunku, co zwiększyłoby wpływy do kasy.

Zmień gościu priorytety i od....... się od Legii, a zajmij się własnym klubem, który na dobrą sprawę za rok może grać w 4 lidze. Ich cyrk ich małpy. A jak już masz kogoś cisnąć to bandę żydowską, bo to jest nasz wróg.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.11.2014 o godz. 17:51.
Odpowiedz cytując