Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2014, 15:45
york09 napisał(a):Wyświetl post
Coś o "resortowych dzieciach" (Karnowscy o tym nie napiszą)

http://www.pch24.pl/zakowski-wygral-...-,32392,i.html

Ale w co to nie wierzysz? w historię domu Kaczyńskiego.

, ktoś Ci pisał won z reżimowymi wklejkami na stronie politycznej klubu Wisła Kraków, dotarło ? a braci Karnowskich wolno!
Orzekał sędzia Milewski czy sędzia Tuleja ?

Między nami taka różnica że ja słownie nie obrażam forumowiczów, a ty osiągnąłeś poziom rynsztoka.
Nawet nie rozumiesz że posty można edytować a nie nabijać jeden pod drugim.

Kerim czyją tubą są media Karnowskich. Nie pamiętam abym zauważył tam kiedykolwiek chociaż słowo krytyki w stronę PiS.
Zastanawia mnie, czy to tak z miłości, czy dla pieniędzy? To jakieś zabezpieczenie na przyszłość? Jak PiS wygra wybory to ich sowicie wynagrodzi za to że byli wierni?
Myślisz że aż tak sowicie ja ryży Rzepę Hajdarowicza? albo gadzinówkę Michnika?

Mówcie co chcecie, ale jeśli nazywa się TVN i TVP, mediami należącymi do PO, w których to mediach nie raz i nie dwa widziałem na własne oczy jak partia rządząca jest opisywana w sposób krytyczny i nie pozostawiający na nich suchej nitki
na własne? to czas na okuliste może w Faktach po Faktach gdzie 3/4 czasu spędza NIesiołowski,Miller,Szejnfeld,Pitera,Czarzasty albo Kwiatkowski?Może u Olejnik kumpeli Urbana atakującej wściekle każdego kto z PIS-u a liżacej zadek platfusom,może u Morozowskiego u którego Kajdanowicz wyprawia cuda manipulacji?może u Kraśki którego każde spotkanie z PISowcem jest bitwą a z platfusem przyjemną pogawędką. O Lisie nawet nie piszę bo on nawet już się nie kryje zapraszając 3/4 swojaków+on na czasem jednego z PISu (czasem nawet jednego nie ma). W w/w mediach jest 2 w miarę obiektywnych dziennikarzy Ziemiec i Rymanowski i kilkudziesięciu prorządowych .Wstydu oszczędź

, to jakiego rodzaju mediami, są te braci Karnowskich? Służalczymi?
A co mają kopiować gadzinówkę GW albo TVN. Ludzie chcą poczytać co innego trudno żeby kopiowali artykuły ze stron rządowych. Obecnie jest taka dysproporcja w mediach że media opozycyjne siłą rzeczy 90% muszą poświęcać kontrargumentom a nie wywarzaniem racji

Poczytaj sobie jak Karnowscy umierającego Turskiego z błotem zmieszali.
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,1...artykul_o.html
Tok FM z koncernu Agory, tuba Michnika, hehe.- znaczy obiektywne radio . Miejmy nadzieje że nie chodzisz na R22 bo byłby wstyd dla nas wszystkich
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 27.11.2014 o godz. 16:07.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej