york09 napisał(a):

Coś o "resortowych dzieciach" (Karnowscy o tym nie napiszą)
http://www.pch24.pl/zakowski-wygral-...-,32392,i.html
Ale w co to nie wierzysz? w historię domu Kaczyńskiego.
, ktoś Ci pisał won z reżimowymi wklejkami na stronie politycznej klubu Wisła Kraków, dotarło ? a braci Karnowskich wolno!
|
Orzekał sędzia Milewski czy sędzia Tuleja ?
york09 napisał(a):

Między nami taka różnica że ja słownie nie obrażam forumowiczów, a ty osiągnąłeś poziom rynsztoka.
Nawet nie rozumiesz że posty można edytować a nie nabijać jeden pod drugim.
Kerim czyją tubą są media Karnowskich. Nie pamiętam abym zauważył tam kiedykolwiek chociaż słowo krytyki w stronę PiS.
Zastanawia mnie, czy to tak z miłości, czy dla pieniędzy? To jakieś zabezpieczenie na przyszłość? Jak PiS wygra wybory to ich sowicie wynagrodzi za to że byli wierni?
|
Myślisz że aż tak sowicie ja ryży Rzepę Hajdarowicza? albo gadzinówkę Michnika?
york09 napisał(a):

|
Mówcie co chcecie, ale jeśli nazywa się TVN i TVP, mediami należącymi do PO, w których to mediach nie raz i nie dwa widziałem na własne oczy jak partia rządząca jest opisywana w sposób krytyczny i nie pozostawiający na nich suchej nitki
|
na własne? to czas na okuliste

może w Faktach po Faktach gdzie 3/4 czasu spędza NIesiołowski,Miller,Szejnfeld,Pitera,Czarzasty albo Kwiatkowski?Może u Olejnik kumpeli Urbana atakującej wściekle każdego kto z PIS-u a liżacej zadek platfusom,może u Morozowskiego u którego Kajdanowicz wyprawia cuda manipulacji?może u Kraśki którego każde spotkanie z PISowcem jest bitwą a z platfusem przyjemną pogawędką. O Lisie nawet nie piszę bo on nawet już się nie kryje zapraszając 3/4 swojaków+on na czasem jednego z PISu (czasem nawet jednego nie ma). W w/w mediach jest 2 w miarę obiektywnych dziennikarzy Ziemiec i Rymanowski i kilkudziesięciu prorządowych .Wstydu oszczędź
york09 napisał(a):

|
, to jakiego rodzaju mediami, są te braci Karnowskich? Służalczymi?
|
A co mają kopiować gadzinówkę GW albo TVN. Ludzie chcą poczytać co innego trudno żeby kopiowali artykuły ze stron rządowych. Obecnie jest taka dysproporcja w mediach że media opozycyjne siłą rzeczy 90% muszą poświęcać kontrargumentom a nie wywarzaniem racji
york09 napisał(a):

Tok FM z koncernu Agory, tuba Michnika, hehe.- znaczy obiektywne radio

. Miejmy nadzieje że nie chodzisz na R22 bo byłby wstyd dla nas wszystkich