Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2014, 00:30
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Skreślajmy, ale te argumenty po prawej stronie też są naciągane.

Wszystko się na to składa już było wałkowane to w tym temacie n razy. I już ustalaliśmy że pis to nie jest prawica.
PiS to narodowi, konserwatywni socjaliści... było już tyle razy wałkowane, że nie będziemy znowu wracać do tego tematu. Upośledzony ale Kumaty widocznie nie czytał i mówiąc mało dosadnie, lekko nie rozumie na czym polega prawica, bo jego kryteria w nawiasie sugerują z góry lewicowe nastawienie tzn. nie bierze pod uwagę, że jest jeszcze inna koncepcja polityczna która nie zakłada przypisania mi z góry właściciela/pana jak w średniowieczu, który nie musi mi rozkazywać zapinać pasów w moim prywatnym samochodzie, kazać mi stać na czerwonym świetle jak nic nie jedzie, kazać ubezpieczać się pod przymusem, kazać płacić podatek ZUS, RTV PIT/CIT i rabować 3/5 dochodów podatnika, co mogę robić w łóżku i do czego się poczuwać, czyli traktować mnie jak niewolnika. Prawica jest to umiłowanie do wolności w sferze własności. Tam mam wolny wybór. w Koncepcji PISU/PO/SLD jestem niewolnikiem. PIS to ugrupowanie dla którego nie liczy własność prywatna, dla nich liczy się to co państwowe, szczególnie pod sztandarem polskiej flagi, dlatego mówi się o nich Narodowi socjaliści. To tyle więcej nie ma sensu odgrzewać już tematu
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.11.2014 o godz. 00:49.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰