kamikaze napisał(a):

Skreślajmy, ale te argumenty po prawej stronie też są naciągane.
Wszystko się na to składa już było wałkowane to w tym temacie n razy. I już ustalaliśmy że pis to nie jest prawica.
|
PiS to narodowi, konserwatywni socjaliści... było już tyle razy wałkowane, że nie będziemy znowu wracać do tego tematu. Upośledzony ale Kumaty widocznie nie czytał i mówiąc mało dosadnie, lekko nie rozumie na czym polega prawica, bo jego kryteria w nawiasie sugerują z góry lewicowe nastawienie tzn. nie bierze pod uwagę, że jest jeszcze inna koncepcja polityczna która nie zakłada przypisania mi z góry właściciela/pana jak w średniowieczu, który nie musi mi rozkazywać zapinać pasów w moim prywatnym samochodzie, kazać mi stać na czerwonym świetle jak nic nie jedzie, kazać ubezpieczać się pod przymusem, kazać płacić podatek ZUS, RTV PIT/CIT i rabować 3/5 dochodów podatnika, co mogę robić w łóżku i do czego się poczuwać, czyli traktować mnie jak niewolnika. Prawica jest to umiłowanie do wolności w sferze własności. Tam mam wolny wybór. w Koncepcji PISU/PO/SLD jestem niewolnikiem. PIS to ugrupowanie dla którego nie liczy własność prywatna, dla nich liczy się to co państwowe, szczególnie pod sztandarem polskiej flagi, dlatego mówi się o nich Narodowi socjaliści. To tyle więcej nie ma sensu odgrzewać już tematu