emj10 napisał(a):

Nie muszę sprawdzać żeby wiedzieć ile ludzi z Małopolski uciekło w ostatniej dekadzie do Warszawy i zamieszkuje często ościenne miejscowości Warszawy, a nie żadne wsie tj. Marki, czy Ząbki. Pozniej takich czlonkow komisji biora partie centralne (glownie PSL i PiS, bo PO korzysta zwykle z lokalsow) i mamy babko pasztet. Zdarzaja się pozniej przypadki, ze odlozono jako niewazne dobre glosy, przerwano przy wyjmowaniu z urny decydujacy glos i komisja wciaz pracuje bo nie wiedza co z tym fantem zrobic, albo mamy nadgorliwego dzieciaka z PiS, ktory chcial ojcu liczyc glosy w wyborach i wyrzucono go z komisji bo tak naprawdę nie powinien się w niej znalezc jako syn kandydata. Wszystko to przypadki z ostatniej niedziele, a wioda w nich przym przyjezdni z centralnych partii.
Poza tym ja nie mowie o zadnym falszowaniu, bo o takim nie slyszlalem.
|
Pewnie dlatego że w PSL-u o takich rzeczach się nie mówi

?
pierwszy z brzegu przykład

jest tego od groma . Znajoma była w komisji i jej szef z kilkoma sami liczyli głosy a reszty w tym jej nie dopuścili. Pewnie ma pójść z tym do sądu...? żart. W innej komisji liczyli w podgrupach,podali wyniki i tyle wiadomo,nikt tego nie sprawdzi. Po czym się okazuje że jeden z kandydatów ma zero głosów a kilka osób przyznaje się do oddania głosu na niego i twierdzą że prawidłowo wypełnili karty.
Co z babką która w 2 komisjach dostała 60 głosów a w całym okręgu 15?
Gdzie było napisane że zrobienie krzyżyka poza obrysem kratki powoduje jego nieważność?
jakim cudem wyniki IPSOS zgadzają się wszędzie poza wynikiem PIS i PSL do sejmików.
To jest kpina z ludzi i ze zdrowego rozsądku . PO i PSL to najlepsi uczniowie Bieruta - w majestacie prawa skręcili wybory
pzkwr napisał(a):

|
Zgadzam się całkowicie. Do wyboru nieudacznik aktualny i nieudacznik przyszły - jakie kompetencje ma Lasota, żeby zarządzać milionowym miastem? Ja albo nie idę albo oddam głos nieważny. A wynikami jestem załamany, następne 4 lata stagnacji.
|
A który byłby udacznik ? młody Berkowicz

? to gość z doświadczeniem, wiedzą i kompetencjami?
Szukacie kandydata który byłby absolwentem Oxfordu

?