Wyświetl pojedynczy post
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2014, 21:06
No jasne, ja to wszystko ustawiam, dlatego się pytam jakie nastroje społeczne będą A tak poważnie to chcę się zorientować, czy przypadkiem większość ludzi piszących tutaj o sfałszowaniu, nie piszą tak od ośmiu ostatnich wyborów, gdzie PO wygrywała, tylko po to, żeby móc się po raz kolejny wyżyć na forum internetowym. Wiele osób tutaj piszących pisze z sensem, ale zaczekajmy, jeśli Wasze obawy są zasadne i jeśli PiS, czy inne ugrupowanie opozycyjne, odpowiednio skonstruuje protesty wyborcze, w miejscach gdzie zostały popełnione błędy (nie mówię o skali całego kraju) wybory mogą zostać zweryfikowane. Wszystko leży w rękach sądów, które przypominam są niezawisłe. Ich decyzji nie możecie tłumaczyć wpływem PO, choć dla zamkniętego i ograniczonego rozumu, nawet i sądy są pod władaniem PO, mimo, że to za rządów PiS minister sprawiedliwości był również prokuratorem generalnym. Poczekajmy na decyzję sądów. Wiem, że większość mnie zchujuje, albo w inny sposób opisze, ale to jest moje zdanie, do którego mam prawo. A pytam o przyszłe wybory, bo sądzę, jak pisałem wcześniej, że większość tutaj, choćby wybory przeprowadził Bóg z Papieżem, a wygrałaby PO i tak podejrzewaliby sfałszowanie