Wyświetl pojedynczy post
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2014, 23:25
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Nie znasz mnie człowieku, nie wiesz ile razy byłem na stadionie. Po co to piszesz? Żeby mi ubliżyć, zdyskredytować w oczach innych? Śmieszne. Po drugie, działania SKWK, którego członkiem nie jestem i nigdy nie będę, są jawne, oczywiście teoretycznie. A jako że są jawne, mam prawo je krytykować. Taka natura demokracji. A forum jest od tego, żeby wymieniać poglądy, nawet te kontrowersyjne,a nie tworzyć propagandowej gadki. Co do chodzenia przez pół roku na stadion, Ci kibice pokazali, że nie ważne są kłótnie na najwyższych szczeblach hierarchii w Wiśle i SKWK, ważna jest drużyna. Mecz piłki nożnej jest spektaklem i takim powinien być, a nie manifestacją poparcia dla ludzi w więzieniu! Przez pół roku chodziliśmy na stadion pooglądać dobrą piłkę, ale też pomagać klubowi. Nie było nas wielu, ale jak mówi jedno z haseł SKWK, który Wy złamaliście - "Każdy grosz złota wart". Szczekam, bo po to jest to forum, pełne ludzi, którzy nie chodzą na mecze dla SKWK, a dla klubu i futbolu. Cieszę się, że wróciliście na stadion, ale uznawanie nas za "gorszych", tylko dlatego, że łamaliśmy protest? Paranoja ludzi, którzy teraz wołają wszystkich na stadion. Nie chciałem tego pisać, bo rozpęta się znów bezsensowna wojna słowna. Ja swoje zdanie wyraziłem, bo od tego jest to forum. Chcesz pisać i czytać pieśni chwalebne o SKWK, pisz na ich forum. Tutaj znajdzie się również krytyka.

Chciałem Ci tylko powiedzieć że Cię po prostu popieram w 100%. To tak żebyś wiedział że nie jesteś jedyną myślącą osobą wśród tego stada.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując