emj10 napisał(a):

|
RN to nie jest moja bajka, ale identyczne komentarze z lewa i prawa względem zgromadzenia podobnego do tych które miały miejsce podczas ACTA to już ostre przegięcie charakteryzujące partie, które chcą dalej tkwić w spetryfikowanym systemie, w którym od 25 lat żyje się za darmo z pieniędzy podatników.
|
Ja rozumiem, że komuś może się nie podobać okupacja PKW, bo sam uważam, że nie jest to do końca przemyślane zachowanie, ale kurde, mówić o tych ludziach, że to V kolumna Putina, proputinowscy czy cokolwiek takiego i to niby partia, która mówi o sobie patrioci, to łeb pęka.
Samo to że do tego doszło, pokazuje w jakim stopniu rozkładu jest polskie państwo. Prezydent lata rozpierdal.aj.acym się samolotem i rozbija się w Rosji, ludzie w ogóle bez jakichkolwiek przeszkody, wchodzą sobie do kancelarii prezydenta, gdzie koleś otwiera im normalnie drzwi, to jest naprawdę dramat...
Ja w ogóle nie kumam jednej rzeczy.... Jak Premier czy Prezydent może bezczelnie wchodzić w kompetencje "niezawisłych" sądów i mówić do mediów że powtórki wyborów na pewno nie będzie?!