|
Senior Member
|

19.11.2014, 21:30
|
Z FB........
Cytat:
|
"Wczoraj od rana wydzwaniali do mnie z urzędu. Okazało się, że jest jakiś błąd w wysłanym przez nas protokole. Musiałam rzucić wszystko i jechać tam oraz załatwić obecność połowy komisji tylko po to, by podpisać papierek i próbować im wyjaśnić, iż wina nie leży po naszej stronie, a błąd pojawił się w tym gównianym systemie. Okazało się jednak, iż nie chodzi im o żaden błąd, a o to, że protokół spisany ręcznie nie zgadzał się z tym wydrukowanym. Wobec tego zamiast to sprawdzić, wyjęli ten spisany przeze mnie ręcznie i kazali mi zmienić jego treść na taką, jaka jest podana w tej nieszczęsnej wydrukowanej formie. To była co prawda niewielka różnica, bo ledwo jednego głosu, ale jeśli tak postępują z innymi komisjami to ja nie mam komentarza. Jestem pewna, że pomyłki nawet o ten jeden głos nie było (sama liczyłam sejmik, bo mi na nim najbardziej zależało). Chodzi mi tu raczej o to, że większym zaufaniem darzą dane zawarte w tym systemowym protokole, niż w spisanym ręcznie właśnie dlatego, że owemu systemowi nie ufałam".
|
super
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
✪✪✪✪ ✰✰✰✰
|
|