Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2014, 12:47
emj10 i właśnie dalej się dzieją cyrki i cuda wianki. Nie rozumiem co dalej się z tymi głosami dzieje, dlaczego to tak długo trwa. Przecież im dalej tym prostsze to powinno być. Dalej już żadnego ponownego liczenia głosów nie ma więc pozostaje tylko wprowadzać wyniki do systemu. Aby było sprawniej to najpierw powinno się każde miasto powiatowe podliczyć i później już te 380 powiatów przesłać wyniki do centrali, potwierdzić i tyle. Bez żadnych przewożeń kartek z głosami bo nie wiem czemu to służy. No ale wiadomo, że im więcej procedur to więcej okazji do robienia wałków.
A i tak najlepsze dla mnie jest to, że te ostateczne wyniki są nie do zweryfikowania bo o ile każdy jest w stanie przejść się do swojej komisji i zweryfikować wynik podany w internecie na stronie PKW z wynikiem wywieszonym na drzwiach to nikt nie jest w stanie zweryfikować tego ostatecznego wyniku bo nikt nie będzie wchodził na stronie PKW w wyniki podane dla każdej gminy i sumował je na szczeblu powiatu czy całego kraju - tak, sugeruję, że mogą podać na stronie PKW rzetelne wyniki a później jak przychodzi do podsumowania w powiecie czy w skali ogólnej kraju to jaką by tam sobie cyferkę nie wpisali to nikt im tego nie podważy bo nikt ni będzie sam wykonywał tej pracy, którą ma wykonać ich program do podliczania. A widząc co się w tym kraju dzieje to mnie wcale takie coś by nie zdziwiło.
Zobaczycie co się z tymi leśnymi dziadami z PKW będzie działo. Na 100% żaden z nich nie odpowie karnie za ten cały cyrk. Co najwyżej ktoś tam straci posadę i tyle. Zamienią się stołkami z kimś innym. Pójdą gdzie indziej kręcić lody a na ich miejsce wprowadzą kolejnych frajerów. A najpewniej to nawet głowy nie polecą, tak jak po wszystkich aferach czerwonych.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.