Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2014, 13:34
Karherop napisał(a):Wyświetl post
ja jestem zdania że Berkowicz przekroczy 10%, a i były takie sondaże https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...b6&oe=551A0E3B

poza tym wynik z Eurowyborów w Krk mówił sam za siebie, a od tego czasu poparcie jest tylko wyższe

jednak się nie zakładam, jako że jest dla Ciebie problemem wpłacić dychę na akademię, więc wątpię aby Cię było stać na zakłady o whiskey
Poparcie od Eurowyborów dla KNP akurat galopująco spadało osiągając w pewnym momencie wyniki rzędu 2-3%, aby przed samą kampanią wyborczą powrócić w kierunku 4-5%.

Ciekaw jestem tego sondażu z fejsa. Możesz coś więcej powiedzieć na jego temat? Z tego co czytam to ankietowy sondaż uliczny, gdzie przy dużej próbie istnieje duże ryzyku błędu wynikające z niezastosowania metody ilościowo-jakościowej oraz miejsca przeprowadzenia badania (okolice kościoła - zawyżone wyniki PiS-u), okolice uczelni wyższych (zawyżone wyniki PO oraz świetne wyniki KNP i RN).

Odnośnie samego wyniku Berkowicza to nie znam tego kandydata i nie sugeruję się konkretnie jego osobą, a raczej sondażami, które jasno pokazują, że kandydaci KNP na prezydentów dużych miast osiągają wyniki w przedziale 1-4%. Nawet Wipler nie zbliżył się w żadnym z ostatnich sondaży do poziomu 5%.

Zakłady o łychę mają tutaj już jakąś tradycję. Zakładałem się o nią ze 2 razy i 2 razy wygrałem, ale oczywiście nie było później odzewu i użytkownicy uciekali z forum. Akurat co do Krava nie mam żadnych wątpliwości, dlatego liczę, że zakład dojdzie do skutku i jeden z nas będzie górą
Ostatnio edytowane przez emj10 : 14.11.2014 o godz. 13:38.
Odpowiedz cytując