Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2014, 00:11
Jeżeli ktoś się śmieje z Berkowicza, bo chce zdepenalizować przechodzenie na czerwonym podam tylko przykład, ze w ciagu 4 lat studiów na Politechnice Krakowskiej dostalem 4 mandaty po 100zl za przechodzenie przez "jezdnie w miejscu niedozwolonym", a jeden za chodzenie scieżką rowerową - "kolega jest rowerem?". Kto kojarzy tamte okolice, wie jak beznadziejnie są tam zorganizowane przejścia i przechodzenie w miejscach wyznaczonych jest nienaturalne i zabiera dużo więcej czasu. Psiarnia czai się za winklem Angel City i lapią, szczególnei wieczorami, kiedy przechodzą tam ludzie już pojedynczo. Problem dotyka bezpośrednio mnie i to rozwiązanie uważam za słuszne.

Będę głosował na Berkowicza, ale głównie z braku laku, bo naprawdę wszyscy kandydaci są mniej lub bardziej słabi, kandydatka PO na 4 dni przed wyborami nie ma nawet programu, kobieta jest komediowa.\

Mam nadzieję, że żadnemu Wiślakowi nie przyjdzie do głowy głosować na tego lewaka Leśniaka, człowieka, który zatrzymał rozwój tego miasta i który przycznił się do tego, że nie będzie remontu Hali i Stadionu. Jak głosujesz na Leśniaka, głosujesz na pedałów i zielonych, których ma na listach, pamiętaj.

Zastanawiałem się nad Ptaszkiewiczem, dopóki nie usłyszałem, że chce zakazać ruchu na Alejach Nie mowie już o milionie obietnic Gibały, bo koleś już chyba odleciał konkretnie. Koszt tych jego obiecanek, możnaby było pokryć tylko wtedy, kiedy odkryto by jakąś ropę w Bronowicach, tudzież kopalnię złota Pomijam jego przeszłość u Palichuja, co już powinno go dyskwalfikować.

W pierwszej Berkowicz w drugiej z bólem serca Lasota.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując