Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2014, 14:40
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Sorry, myślałem, że cały czas sobie żartujemy. Obydwaj. A Ty wszystko śmiertelnie poważnie.
Więc i ja na poważnie.
Może teraz zrozumiesz.
To, że napisałem: zaraz wpadnie kolega 022 i wskaże wam wasze miejsce w szeregu oznaczało tylko i wyłącznie, że kolega 022 z typowym dla siebie odwracaniem kota ogonem udowodni wam, czyli tym, którzy się w tym wątku wypowiadają nabijając się - i słusznie - z głupich roszczeń legionistów, że jak zwykle (znowu według 022) nie macie racji i tylko Legia zawsze jest krzywdzona.

Co do zasadności Twojego pytania to jest ona (ta zasadność) na poziomie pokemoństwa.
Dalsze Twoje drązenie tematu będzie tylko tego pokemoństwa potwierdzeniem.
Pogubiłeś się zacytuję Ci RIVERA - o co mnie i jemu tak w skrócie chodzi:

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz, że to nie chodzi o to aby Wiśle czy komukolwiek innemu klubowi nie sędziowały wcale osoby z "wrogich" województw, tylko o to, żeby nie było prawa serii? Pomyśl sobie co by się działo w "Warszawce", gdyby tak było 3 sędziów z Małopolski i tak by sobie sędziowali a to Musiał, a to Iksiński, a to Igrekowy co trzeci mecz. W tym mecz z Wisłą. Jebałyby media równo. A że jebie się w ten sposób jednego z głównych konkurentów do walki o MP, to cóż... Letftooballwin!
I nie chodzi tu o użalanie się nad naszym losem i nad tym że wszyscy na nas niby dybią - tylko błagam jeśli ktoś na Ciebie Wiślaku pluje, albo próbuje napluć testując Twoje zachowanie to nie udawaj że mży albo pada kapuśniaczek...
Ostatnio edytowane przez shaggy : 10.11.2014 o godz. 14:43.
Odpowiedz cytując