Wyświetl pojedynczy post
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2014, 10:11
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
yorkusiowi puszczają nerwy, tak trzymać chłopaki
oznacza że 2,2 mln głosujących na Państwo PO po 7 latach "rządzenia' to :
1.debile
2.kretyni
3,idioci
4.dopisz sam
*niepotrzebne skreślić

I komu tu puszczają nerwy!
Kierim nic mnie tak nie uspokaja jak wtopa Adasia. Po prostu pełen luzik.
Cytat:
Gdy trzej zawieszeni posłowie PiS dostali zgodę Sejmu na przejazd samochodami do Madrytu, od dwóch tygodni mieli już zakupione bilety tanich linii lotniczych dla 8 osób - informuje Radio ZET.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tnicze.html#MT
Za 10 lat wyrok! Tak jak dzisiaj ma zapaść dla A Jakubowskiej. (miała tą samą fuchę w SLD co Adaś w PISie) I jak tu nie być wyluzowany skoro kaznodzieje moralności z PIS okazali się pospolitymi złodziejami.
cpc napisał(a):Wyświetl post
I znowu te same bzdety o ksenofobii, rasizmie, nacjonalizmie i oczywiście faszyzmie. Aż do znudzenia. Już chyba nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że to puste slogany. Ciekaw jestem kiedy uznają wywieszanie polskich barw w święta narodowe jako oznakę krwiożerczego nacjonalizmu, od którego już rzut beretem do faszyzmu. W sumie to nie wiem czy już tak nie jest.
Swoją drogą ciekaw jestem czemu im nie przeszkadza symbolika i ideologia komunistyczna bo chyba nigdy się nie zdarzyło aby ci ludzie przeciwko komunie protestowali.
Oni to traktują jako okazję do wyżycia się, dla nich to po prostu dobra zabawa. Można bezkarnie rzucać kostkami chodnikowymi
Ostatnio edytowane przez york09 : 10.11.2014 o godz. 10:29.