Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2014, 18:31
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Daj mi 5tys na miesiac to bede na kazdym meczu o 20:30. Pieprzysz jak potłuczony bo jestes z Krakowa, byłbys z daleka to bys narzekał tak samo. Albo daj mi 200-250zł na bilet atubusowy+bilet na mecz+na hotel to bede na kazdym wieczonym meczu i nie bede narzekał. Napisałem przeciez, ze o 15:30 bym był, o normalnej godzinie nie byłoby wymowek takich jak wymieniłes, zwłaszcza kibic Wisły nie wymyslałby głupot o jakims sprzataniu czy wyjezdzie do babci. Zreszta nie wiem po co w ogole Ci sie tłumacze, beda mecze przy R22 o 20:30 to ja i wielu innych co nie mieszkaja/studiuja w Krakowie nie przyjadzie na mecz i koniec kropka.
Owszem, jestem z Krakowa. Ale na ostatnich 60 meczów Wisły na Reymonta nie bylem tylko na 1. W ciągu ostatniego półtora roku byłem rownież na 11 wyjazdach (1 kosz, 10 piłka w tym SZczecin, Poznań, Bydgoszcz). Jestem osoba która mogła studiować i utrzymywana być przez rodziców, ale wiedziałem że nie dostane kasy na mecze, wyajzdy itd. wiec wolałem iść do pracy. Aktualnie pracuje, więc jakoś jestem w stanie sobie odłozyć jakaś kasę. A jakbym miał do Krakowa nawet 20km, to naprawdę to jest taki problem żeby poprosić kogoś żeby po nas po meczu przyjechał? Zapłacisz mu za benzyne 15zł, dasz na flache i za 30zł masz transport po meczu do domu.
Odpowiedz cytując