Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2014, 15:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Dlatego tak jak mówię, Gaszyńskiemu kibicuję z całego serca. Ale mówić że to będzie przyjemne - to nieporozumienie.
Też byłem w podobnej sytuacji, widziałem jak to wygląda. Pierwsze wrażenie jest okropne i spac nie można ale każde następne podejscie lżejsze - jesteś bogatszy o pewne doświadczenia. Dlatego też do takich zadań wybiera się te osoby które restrukturyzacją parają się zawodowo, albo takie które już ją przeszły. Prezes na lata tłuste nie jest dobrym prezesem na lata chude, i odwrotnie. Są ludzie którzy w restukturyzacji czują się dobrze.

Co do Gaszyńskiego - pożyjemy zobaczymy. Nie wiem kto go polecałł i dlaczego (mówie o kompetencji), nie wiem w czym jest dobry, więc ciezko mi gdybać jakie będzie mial zadanie. Jednak moim zdaniem wraz z objęciem posady dostanie kasę z TF. Stąd wniosek iż źle miał nie będzie, w przeciwieństwie do Bednarza który miał jasno zakomunikowane ze kasy nie ma i nie będzie za wyjatkiem roku - dwóch. Stąd imho kwieciste wypowiedzi Bednarza o 'problemach bogactwa' w najbliższych latach - mówił o obiecanych pieniądzach z TF którymi zadysponuje już Gaszyński.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując