Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2014, 19:12
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to ten Stonoga to prze h.... . Taki Supermen, który lata nad Polską i wszystko widzi i wszystko wie. Nie powiedział czasem jak wszedł w posiadanie tych taśm ? Kapitan Żbik z kreskówek mu zapewne podrzucił. Stop. Kapitan Żbik zapewne pracuje dla Stonogi .
Znając życie to będziemy w najbliższym czasie zasypywani róznymi materiałami via Stonoga. Może jakies nowe tasmy prawdy ? Kto wie ?
Przecież on był parlamentarzystą z Samoobrony... restrukturyzował kilka spółek skarbu państwa, to nie jest człowiek znikąd, znajomości ma, być może taśmy wprost to też jego sprawka a zapowiedział, że ponoć szykuje bombę ale dopiero przed wyborami za rok. W dalszym ciągu jest w posiadaniu faktur jakoby znani polscy politycy dostali w sumie 200 mln zł "zaliczek" i "przedpłat" wyciągniętych z Colloseum i Węglostal S.A które wręczył im Józef Jędruch. Nie wiem gdzie ma znajomości, ale skoro jak twierdzisz jest agentem jakiegoś odłamu służb, to chyba dobrze, że te służby dbają o przywrócenie normalności w sektorze policji sądownictwa i prawa w ogóle.
Skoro JKM to też wynalazek służb, to dobrze, że służby dbają o szerzenie w społeczeństwie wolnorynkowych idei, niezabieraniu ludziom 64% ich wypłaty, z której potem agenci służb sobie budują domy i balują w Dźwirzynie na sylwestra itp. Lepsze takie służby niż te które oddały polską suwerenność i potęgują biedę, zabierają ludziom ich ciężko zarobione pieniądze. Jak mają robić machlojki i cała ta aktorka polityczna to tylko wojna jakiś służb, mafii czy cokolwiek czegoś, to ja wolę ten odłam który postuluje machlojki za swoje a nie za moje i twoje

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
To jest to tzw. "państwo prawa" a raczej lewa, te "25 lat tzw. wolności", gdzie prezio Komorowski przy orle z czekolady (i bez korony) wręcza najwyższe odznaczenia państwowe postkomunistycznej szajce. W utrzymaniu tego cyrku pomaga bijace ramie partii czyli POlicja POlityczna i reżimowa propaganda.

P.S. Prokurator w swoim wystapieniu zaśpiewał nam po prostu hymn lemionga: "Nic sie nie stało, Polacy nic się nie stało"
http://pikio.pl/zenujace-manipulacje-tvn24-i-gazeta-pl/

p.s Mnie w ogóle dziwi jedno i to przekaz do niedowiarków, którzy są przeciwnikami teorii spiskowych. Patrzcie jaki Stonoga zrobił show na FB. To jest idealny temat coś jak Matka Madzi... serial, którym ludzie chcieliby się interesować oglądać, reklamy gruba kasa, popularność czyli to co media kochają... A w mediach co? ciszzzzzzzaaaaaaa... no prawie z małymi wyjątkami polsat news i jakiś tam podrzędnych tabloidów na ósmych stronach...
To wszystko jest bardzo wymowne. Mówi samo za siebie. Człowiek który potrafi wyciągać wnioski z przesłanek zauważa, że to wszystko jest sterowane, bo uwidacznianie jakichkolwiek nieprawidłowości w aparacie politycznym władzy(które kontrolują służby) nie byłoby już tematem zastępczym... tylko problemem władzy
To co wyprawiają media komunistyczne i politycy władzy po uwidocznieniu taśm z pobicia Wiplera, jest kolejnym dowodem cynizmu i śmiania się ludziom w twarz.
Chciałbym jeszcze poznać opinię polityków PIS-u na ten temat i zobaczyć jakie stanowisko reprezentują, czy obronią swojego byłego kolegę, przed pomówieniami zadeklarowanych postkomunistów czy dalej będą się ukrywali... To też wymowne jest bardzo. Każda ich deklaracja będzie dowodem na to po jakiej stronie służb stoją... czy postkomunistycznej czy służb reprezentowanych przez Stonogę/Maxa Kolonko/ KNP/Cejrowskiego/Kukiza/Konrada z podziemnej.tv itp
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.11.2014 o godz. 19:39.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰