palikot napisał(a):

No ale jakie głupoty, bo gadamy już jakiś czas na tym forum i jeszcze nie usłyszałem od ciebie jakiegoś błędu logicznego któremu wytykasz JKM 
Ani razu nie uzasadniłeś jego prorosyjskości, itp.
|
Nie mam czasu zbierać wycinków jego bredni. Dla przykładu poczytaj sobie jego wypowiedzi ws. zestrzelenia samolotu nad Ukrainą. Jak lew bronił putinowskich separatystów jako niewinnych tej zbrodni. Zresztą cały szereg wypowiedzi wskazuje, ze jest rosyjską tubą w Polsce. O Smoleńsku tez nie wspomnę, czy Jaruzelskim. Słowo niewiarygodny to łagodne określenie w stosunku do niego.
Co do reżimowych mediów w Polsce. Upośledzony ale kumaty dał przykład jak powinny działać wolne media w demokratycznym kraju. Taki Owsiak to został by oblężony w swoim apartamencie przez dziennikarzy po wyroku sądu. A w mediach poświęcony by wiele czasu aby ostrzec społeczeństwo przed jego złodziejskim procederem. Pomijając już oczywisty fakt zainteresowania się nim wymiaru sprawiedliwości.
Kolejny przykład tzw. "państwa prawa" i "25 lat wolności". Poseł Wipler skatowany swego czasu przez policję a oskarzony za zaatakowanie policjantów okazuje się niewinny. Nagrania jednoznacznie pokazują wydarzenie. W normalnym demokratycznym państwie w policji poleciały by głowy, do komendanta stołecznej policji włącznie. Bandyci w policyjnych mundurach zasiedli by na ławie oskarżonych i zostali by skazani. Zobaczymy jak będzie u nas. Ile to ostatnio dziwnych zgonów na komisariatach było ?
A na TVInfo pokazujących film z katowania Wiplera podpis na linku ... "bójka Wiplera".
do emj10:
Co do Piechocińskiego. Jest szefem tego cyrku. W woj. mazowickim na masową skalę fałszowane są wyniki wyborów (na mapce całe województwo ma kolor czerwony). Wiem , ze Struzik regionalny bonzo moze to robić nie pytając Piechocńskiego ale nie udawajmy, ze facet nie wie o co chodzi. Zresztą teraz chłopki znowu przygotowują się do tego samego numeru, bo wykluczyły możliwośc poddania kontroli przebiegu tegorocznych wyborów w woj. mazowickim. Ale oczywiście po znajomości będziesz dalej na niego głosował bo go znasz. A Gawronika czasem nie znasz ? Bo pewnie tez byś na niego zagłosował.