Karherop napisał(a):

|
No chyba że Boguś Cupiał 4 lata temu nakazał szastać kasą na lewo i prawo jakby jutra nie było....
|
Nie musiał nakazywać, wystarczy że pozwolił - stawia go to automatycznie w gronie odpowiedzialnych.
Co ciekawe, dalej gramy va banque. Dawniej stawialiśmymy wszystko na jedna kartę by wejśc do LM, obecnie robimy to samo by dostać licencję/zostać w ekstraklasie. Nie wróży to dobrze.
Karherop napisał(a):

|
mi się wydaje że jednak znowu miał złych doradców i powołał złe osoby na stanowiska zarządzające.
|
Plus stado sępów/biznesmenów wokół którzy swoje interesy robią lub chcą robić na klubie. W końcu interes z klubem walczącym o życie którego żyrantem jest jeden z najbogatszych polaków (choć bez gotówki) może być świetny.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA