Gwiaździsty napisał(a):

|
Ciekawe bo nie tak dawno lansowałeś na tym forum PSL czyli dawne ZSL. Ty się lepiej nie martw o PiS pod Warszawą, zajmij się lepiej chłopkami od Struzika. Przed chwilą w TV pokazali mapkę z woj. mazowieckim, z której jednoznacznie wynika, że albo w tym województwie mieszka największa liczba debili w Polsce albo kolesie z PSL-u nagminnie fałszowali wybory (największa liczba głosów nieważnych coś 300 tys.). Dzisiaj głosami PSL i PO odrzucili nadzór Komisji Wyborczej specjalnego nadzoru nad tegorocznymi wyborami, czyli czekają nas znowu fałszerstwa kumpli Struzika.
|
Cytat, albo kolejny raz mijasz się z prawdą. Już w 2010 roku pisałem, że PSL jest rywalem mojego komitetu wyborczego i przez lata była z nimi walka na noże o elektorat centrowy.
Natomiast nie ukrywałem, że na Janusza Piechocińskiego, który jest znajomym rodziny jeszcze z czasów studenckim głosy oddawałem za każdym razem i nie ukrywam, że za rok znowu mogę na niego zagłosować. Mało jest takich prawych i kompetentnych ludzi w naszej polityce. Natomiast jeśli chodzi o cechy przywódcze w partii to jestem mocno rozczarowany, że dał się tak docisnąć betonowi partyjnego i jego władza w PSL-u jest bardzo umiarkowana.