Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2014, 19:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
To zaplanowana celowa robota deprecjonowania naszego kraju w umysłach Polaków. Kraju za, którego w razie czego malo kto bedzie chciał walczyć, nadstawiać głowy. Z sondażu przeprowadzonego niedawno wynika, ze drastycznie spadła liczba chetnych gotowych ryzykować życiem za Polskę. To robota takich własnie szmatławców. I nie jest przypadkowa. Wpisuje sie w cały zbiór podobnych dzialań. Od kretynek typu Peszek czy Mozil - pseudogwiazd rezimowych mediów. Narazie rozbrajaja nam umysły , żeby potem krzyknąć ruki wierch czy hande hoch !
Nie jestem fanem Lisłika ale mimo wszystko te tytuły wcale na mnie jakoś negatywnie nie działają. Nie wiem, czy jest w tym ukryty cel pokazania: "Patrzcie Polaki, chujowo tu jest, więc nie warto o to gówno walczyć.", bo przecież ludzie w Polsce i tak sami coraz częściej widzą i wiedzą, że naprawdę nie ma tu za co, ani tym bardziej za kogo umierać. Media tylko w tym utwierdzają. Przynajmniej mnie, nie wiem jak innych. O roli pseudogwiazdek wypowiadać się nie zamierzam, nie słucham twórczości Peszkówny czy Mozila, bo to nie moje klimaty.

Raczej w tych okładkach dostrzegam misję jeszcze większego obrzydzania siebie nawzajem. Szczucia na innych i podkreślania, jak tu jest źle, nie ze względu na bezrobocie czy źle funkcjonujące państwo, a dzielenia nas na "lepszych" i "gorszych", gdzie lepsi to homoseksualiści, żydzi, masoni i inne tęczowo-nowoczesne odmiany "człowieka". Podkreślania, że z tego kraju ucieka się nie ze względu na to, że nie ma tu za co żyć, czy gdzie się leczyć, tylko dlatego, że ktoś tu jest "dyskryminowany". Fakt jest taki, że niedługo wrócą na sztandary hasła rodem z Rzymu za Nerona, czyli "chrześcijanie dla lwów", bo religijni będą w mniejszości. O igrzyskach nie mówię, bo takie mniejsze i większe co chwila się u nas odbywają.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 03.11.2014 o godz. 19:48.