FraMat napisał(a):

Jesteście tacy naiwni czy tylko udajecie?
Jeden gostek zaprasza drugiego słowami: ustawmy się przed meczem i ten drugi ma mu wierzyć, że pierwszy będzie sam i że będzie chciał tylko rozmawiać?
Mam w d... co kto sobie pomyśli, czy mam jaja czy nie mam.
Mam jednak w głowie na tyle rozumu (w przeciwieństwie do niektorych), że nie będę odpowiadał na propozycje ustawek. Ja po prostu już dawno z tego wyrosłem, a jak dzieci chcą, niech się bawią.
|
ustawka

nosz kur** nie moge

. Ja juz ci cos napisalem na pw a ty dalej ustawki. Usrawki.
Jesli chodzi ci o slowo "ustawimy sie" to nie oznacza to od razu ustawki. Bo przynajmniej w moim srodowisku slowo to znaczy umowic sie; spotkac. No ale kazdy interpretuje jak chce. A ty interpretujesz to tak bo sam doprowadziles do takiej sytuacji, ze ludzie odchodza przez ciebie z forum; zdajesz sobie sprawe ze duzo uzytkownikow jest po prostu w....ionych i ma cie serdecznie dosc. OBserwujac to juz od tylu miesiecy i nie widzac zadnej reakcji innych adminow, ludziom, ktorym jeszcze(!) zalezy na tym forum chca w koncu podjecia jakis krokow. Bo juz pokazales miliard razy , ze honoru na tyle nie masz, zeby sam odejsc.
Czy ty czlowieku tego nie rozumiesz
A jak wyrosles z pewnych rzeczy to nie prowokuj innych zeby proponowali ci spotkania, ktore mozesz interpretowac jako ustawki. Bo to tylko o tobie swiadczy.
I tak jak napisalem i ktos rowniez o tym wspomnial, przytoczony fragment mojej wypowiedzi zostal wyciety z kontekstu. I mam nadzieje, ze w koncu pozegnamy ten temat bo ktos w koncu zostanie wyjeb*** z roli moderatora.