Cytat:
|
Ja po prostu już dawno z tego wyrosłem, a jak dzieci chcą, niech się bawią.
|
Szkoda, że nie wyrosłeś z pajacowania na forum.
Ci wszyscy Bednarzowcy to taki wirtualny byt. Te całe rodziny z dziećmi, normalni kibice, elita Krakowa. Miały być dziesiątki tysięcy na stadionie tej elity, miało być super a wychodziła kicha. Jedyne na co było stać tych napinaczy to przyjście na mecz na Reymonta raz na 2 tygodnie a tak to tak jak FraMat na tym forum, on ze wszystkiego już wyrósł i dlatego też Bednarzowcy wyrośli z wyjazdów, dopingu, robienia opraw itp. Kolejna wymówka do usprawiedliwiania swojego nieróbstwa, braku działania.
Gratuluję udanej reaktywacji zabawy TWSD TC. Jest tak jak mówiłem czyli ten kto chce to wpłaci i już. Tu nie ma żadnego konkursu. Jest po prostu wpłacanie przez tych co chcą. Doszło oczywiście do tego, że ludzie piszą "nominuję tych co chcą się przyłączyć do zabawy" bo przecież logiczne jest, że po co pisać do kogoś priv'y skoro i tak musi się zgodzić na branie udziału w zabawie więc lepiej nominować i tak chętnych. Tylko minus jest taki, że nie pisząc priv'a nie nakłaniasz kogoś do włączenia się w akcję. Priv = swego rodzaju wywołanie do tablicy a stare zasady czyli nie żadne "jak się zgodzi to wpłaci" tylko nagonka na żyda co żydzi na Wisłę = jeszcze większe wywołanie do tablicy. No ale mamy na tolerancyjnym forum, tolerancyjną akcję i dzięki nowym zasadom mamy na forum pokój, spokój i miłość ale nie mamy wpłat na akademię - coś za coś.
A prawda jest taka, że dla żyda co nie chce pomóc powinien być ban i pożegnanie się z niby wiślackim forum - oczywiście te osoby co na prawdę są w trudnej sytuacji materialnej bana dostać nie mogą ale umówmy się, że to jest jakieś 2% (ze 2 przypadki na 100, chyba nie więcej?) wywołanych do tablicy dotychczas.
PS Mam dobry pomysł, żeby zachęcić ludzi do chodzenia na mecze. Może po prostu wzorem te akcji na forum po prostu pytać ludzi "pójdziesz na mecz?" Jak się zgodzi to super a jak nie to trudno, nie przyłączy się do zabawy pójścia na mecz. Gwarantowany wzrost frekwencji na stadionie.