Wyświetl pojedynczy post
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2014, 00:28
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Nie chodziło ani o posta domin_czyzyny ani o 3120c nie powiem czyj to był post ale koniec brzmiał tak : No wlasnie, framat, Wislaku z krwi i kosci, moze ustawimy sie dzisiaj przed meczem i porozmawiamy we wspolnym gronie o tym forum, jego ewentualnych zmianach i naszych propozycjach? co ty na to ?

uwierzcie mi różne rzeczy już z widziałem wśród naszej wiślackiej braci i widziałem jak swój swojego kopie choć on leży na ziemi więc wybaczcie .

Może nie zwróciliście na to uwagi ale został również skasowany post FarMata.
PRzede wszystkim zdanie wyrwane z kontekstu. To po pierwsze. Po drugie, gdzie ja komus grozilem? Wskaz prosze fragment gdzie wyraznie jest napisane ze cokolwiek komus zrobie poza rozmowa? Po trzecie, sory, ale jestem tego zdania, ze jesli ktos zgrywa cwaniaka na forum, a ma chociaz troche jaj i honoru to wlasnie w takich sytuacjach powinien to udowodnic ze mna (nami ) sie ustawic i pewne rzeczy przedysktuowac.
Bo jesli ktos jest moderatorem forum i to jeszcze kibicowskiego to powinien ponosic konsekwencje swoich czynow. Jak dla mnie i zapewne wielu innych bycie adminem to przede wszystkim odpowiedzialnosc i dojrzalosc, a framat nie dosc, ze do tych cech ma jak z Krakowa do Izraela to jeszcze chowa glowe w piasek i jedyne co potrafi to dac bana albo po prostu pisac rzeczy, ktorych po prostu sie nie da czytac. I nie do pomyslenia jest to, ze taki ktos jest dalej administatorem. To po prostu jest skandal i stanowi o poziomie tej strony. Bo jak wiekszosc moglibysmy wywiescic faje i miec w dupie to wszystko ale niektorym jeszcze zalezy na tym forum, szkoda tylko ze nawet Wy, admini tego nie dostrzegacie i nie wy.......icie na zbity pysk tego pozal sie Boze administratora. Nie byloby latwiej? Byloby, zrobcie glupia sonde i po sprawie.
To moj ostatni post w tej sprawie bo jak widac nie ma sensu, w kazdym razie, naprawde nie reagujac na ta sytuacje strzelacie sobie w stope i przyczyniacie sie do upadku i konca tego forum. Dziwie sie i to bardzo, ze osobom, ktorym powinno najbardziej zalezec nie dostrzegaja problemu i jego istoty.
------
Honoru..
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując