Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2014, 21:49
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Nie chodziło ani o posta domin_czyzyny ani o 3120c nie powiem czyj to był post ale koniec brzmiał tak : No wlasnie, framat, Wislaku z krwi i kosci, moze ustawimy sie dzisiaj przed meczem i porozmawiamy we wspolnym gronie o tym forum, jego ewentualnych zmianach i naszych propozycjach? co ty na to ?

uwierzcie mi różne rzeczy już z widziałem wśród naszej wiślackiej braci i widziałem jak swój swojego kopie choć on leży na ziemi więc wybaczcie .

Może nie zwróciliście na to uwagi ale został również skasowany post FarMata.
Nie mogło chodzić o mojego posta, bo ja nikomu nie groziłem. A co do Twojego cytatu, to jeden wiślak chciał pogadać podobno z innym wiślakiem. Co w tym złego ? pogadać w realu? FraMat mocny jest tylko na tym forum, w realu kompletnie NIC nie znaczy, nic dla Wisły nie robi. Na mecze nie chodzi (lub od wielkiego dzwona), nie wspiera inicjatyw kibicowskich, a jesli już coś zrobi to tyle przy tym pomarudzi, że wielu osobom wszystko obrzydzi. Osoba na jego funkcji powinna wszystkich zajawiać na Wisłe, wspierać inicjatywy kibicowskie i Wisłe. On jest tego przeciwieństwem.

darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
FraMat raczył się zdystansować od paru , czasem dziecinnych teorii i idei i poglądów i stał się wrogiem publicznym na TWSD
Piszecie o komunikacji i kibicach. Kibice są różni ,nie tylko z sektora C. Każdy ma prawo do swojego zdania
Co do poziomu.. często oszołomy z rocznym stażem którzy nabijają milion postów pisząc często jeden pod drugim ,plują jadem ,obrażają bezkarnie innych. To mają być " decydenci" ? Chyba żartujecie. Nie ma na to zgody.
Dawniej tak nie było ,za chamstwo były bany.
Teraz to równacie do tych zza Błoń. Tak pisaniem jak i niestety dopingiem.
Jeśli tak się sprawa przedstawia to jak najbardziej popieram FraMata.
FraMat kibicem ? Piszesz oszołomy? A domagasz się za chamstwo banów! Czyli domagasz się bana sam dla siebie geniuszu. Twoje włazidupsko FraMatowi jest żenujące, ale każdy robi to co lubi.

Większość osób, które tu sie wypowiadają nie są z sektora C. A bardziej D lub E. Reszta bez komentarza.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.10.2014 o godz. 07:07.
Odpowiedz cytując