Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2014, 21:16
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Nie będę pisał.
Poczekam aż mnie pochwalisz.
Znajdziesz w moich działaniach jakieś pozytywy czy tylko same negatywy?
Z ręką na sercu?
Bardzo merytoryczna odpowiedź. Odpowiedź pytaniem na pytanie. No ale czego ja się mogłem spodziewać.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Sam się nie mianowałem moderatorem, sam też nie przestanę nim być. Jesli władze forum zdejmą ze mnie ten obowiązek, nie skoczę z mostu.
Ja też sam się nie mianowałem.

maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Przeniosłem posty z tematu "TWSD Ticket Challenge!" tutaj, a poniżej kilka zdań mojego komentarza.

Mam wrażenie, że niektórzy inaczej rozumieją cel akcji. Celem akcji jest przede wszystkim wsparcie Wisły poprzez przekazanie jak największej kwoty m.in. na Akademię Piłkarską. Jest to przede wszystkim możliwe poprzez wpłaty jak największej liczby osób. Tymczasem mam wrażenie, że niektórzy poprzez tę akcję chcą komuś coś udowodnić.

W ostatnim czasie liczba wpłat mocno się zmniejszyła, z kolei lista nominowanych jest już długa (bodajże 60). Osoby te nie wzięły udziału w akcji zapewne z różnych powodów - niektórzy nie chcieli brać udziału, niektórzy nie mogą itd. Nie wnikam w szczegóły. Te osoby same mogą sobie odpowiedzieć na pytanie, czy zrobiły dobrze, czy nie.

Przyjmijmy, że tych 60 nominacji zostało zmarnowanych. Sam zmarnowałem jedną nominację, choć zupełnie nieświadomie i teraz chętnie bym ją zmienił. Gdyby tych 60 nominacji powędrowało do osób gotowych wziąć udział w akcji (czy to po raz pierwszy, czy to po raz kolejny) oraz przyjmując, że każda z nich wpłaciłaby minimum 10 zł na Akademię (a większość wpłaca większe kwoty), to na jej koncie byłoby już minimum 600 zł więcej. Efekt byłby chyba lepszy?

Na zakończenie napiszę tylko, że sam chętnie ponownie wezmę udział w akcji.

A ja głupi myślałem, że chodzi o to aby nagłośnić akcję w jak najszerszej skali a tu się okazuje, że mam jeszcze się pytać osób czy zechcą wspomóc klub któremu kibicują.. Dla mnie niezrozumiałe, nawet bardzo.
Zmiana zasad spowoduje, że akcję znowu będą wspierać te same osoby, które to już zrobiły a reszta nadal będzie sobie przechodzić obojętnie obok tematu. No ale cóż widać administracji zależy zupełnie na czymś innym.

piter116 napisał(a):Wyświetl post
Nie.

PS: Poziom forum niestety maleje z miesiąca na miesiąc. Mnie również nie podobają się niektóre działania portalu, jak i zachowanie konkretnych moderatorów / administratorów. Udzielam się tutaj coraz rzadziej, ale przyciągnął mnie założony przez fialo temat, za co należy mu się duży szacun, podobnie jak innym osobom, które przyłączyły się do akcji.
Szkoda, bo każdy temat na tym forum umiera powoli. Szacunek, że podjąłeś się tego zadania, jednak powiedz mi czy warunki/zasady , które zaproponował Ci administrator w sprawie nowej formy TWSD TC są dla Ciebie odpowiednie?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując