Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2014, 10:37
Boguski musi dograć ten sezon bez kontuzji, jeśli to zrobi przedłużyłbym z nim kontrakt, ale tylko o rok. Przedziwna jest kariera tego piłkarza i naprawdę ciężko mi powiedzieć:
a) na jakiej pozycji gra najlepiej
b) czy na pewno gra na 100%, czy wciąż po kontuzjach ma jakieś blokady psychiczne
c) na ile jego doświadczenie sprawia że jest lepszym piłkarzem niż przed kontuzją (sądzę że jednak nie jest)

Tak jak kolega wyżej stwierdził, Rafał jest bardzo pożyteczny w destrukcji i co jak co, parę razy nam dupę uratował. Nie tak dawno w meczu z Zawiszą, gdy Czekaj zgubił piłkę na 30 metrze i podał ją przeciwnikowi, to właśnie Boguski ją w ostatniej chwili wybił. Choć nie mam zielonego pojęcia co on robił na pozycji stopera w sytuacji gdy byliśmy przy piłce i nic nie zapowiadało się że Czekaj zrobi takiego babola.

Stillić musi z nami zostać. Z wszystkimi swoimi zaletami i wadami. Nie można jednak mieć wątpliwości, że tylko Smuda może go do tego przekonać.

Chciałem jeszcze słowo napisać o Guzmicsu. To jest naprawdę kawał piłkarza i aż dziw że kisił się on w takiej lidze, w takim klubie i miał aż tak złą sławę. Tak naprawdę dopiero niedawno zrozumiałem jaką wrogością darzą Węgrzy Rumunów i to wszystko wyjaśnia na temat jego opinii na Węgrzech. Można sobie przypomnieć wpisy kibiców węgierskich którzy nam współczuli jego transferu. I zobaczmy jak się mylili.
Odpowiedz cytując