Wyświetl pojedynczy post
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2014, 00:50
R33 napisał(a):Wyświetl post
piter116
A może jeszcze mamy przeprosić te osoby które nominowaliśmy i nie odpowiedziały w ogóle na nominacje?
Nie.

1. Na liście nominowanych osób, którą sporządziłem widnieje 59 użytkowników. Od tamtej pory doszło kilka nicków, więc lista przekracza 60 osób. Większość z tych osób została nominowana już jakiś czas temu i doskonale zdaje sobie sprawę, że została nominowana. Część z nich ma klub w głębokim poważaniu, część ma na każdy temat wiele do powiedzenia, a jak przychodzi akcja TWSD TC, to chowają głowę w piasek i unikają tematu. Inni zaś po nominacjach dziwnie ograniczyli swoją obecność na forum lub całkowicie jej zaprzestali. Ja takiego zachowania nie rozumiem, szczególnie w przypadku kilku użytkowników jednak nie będę tutaj wchodził w szczegóły i wymieniał te osoby z nicków. Wiem też, że wśród nominowanych jest przynajmniej jedna osoba, która sama potrzebuje wsparcia i dla niej 10 zł to dużo (odezwała się do mnie na PW). Możliwe, że takich osób jest więcej. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.

2. Nadrzędnym celem akcji jest pomoc wiślackim skrzatom. Liczy się każda złotówka, dlatego apelowałem w swoich ostatnich postach, by osoby, które nie wyznaczyły kolejnych użytkowników, jednak to zrobiły. W zabawie chodzi o to, by tych nominacji było jak najwięcej. Tymczasem spory procent listy, to osoby pobanowane, innowiercy lub takie, które od dłuższego czasu się nie udzielają. Sam nominowałem użytkownika, któremu chciałem zrobić na złość i po jakimś czasie zmieniłem zdanie, wybierając inną osobę. I niestety właśnie przez takie sytuacje zabawa stoi w miejscu.

PS: Poziom forum niestety maleje z miesiąca na miesiąc. Mnie również nie podobają się niektóre działania portalu, jak i zachowanie konkretnych moderatorów / administratorów. Udzielam się tutaj coraz rzadziej, ale przyciągnął mnie założony przez fialo temat, za co należy mu się duży szacun, podobnie jak innym osobom, które przyłączyły się do akcji.
Odpowiedz cytując