Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2014, 10:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę, ale Was skrzywdzili. Wybacz, ale jeżeli macie taki obraz sytuacji, że cała akcja jest po to, aby was "ukarać", to nie jestem w stanie wam pomóc.
Pomóc?
Nie czytasz:

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście jestem w tej sprawie optymistą - zostałem nominowany również dlatego by nadać medialności inicjatywie. Akurat tak miejsce odbieram,
Rozmawialiśmy o kluczu a nie o jakiejś magicznej karze którą sobie dośpiewałeś. Pierwsze nominacje są owocem poprzednich dyskusji czy pewnych wyobrażeń o użytkownikach, więc jak mogą być substytutem kary? Osobiście nie czuje się ukarany, nie czuje się pokrzywdzony, nie miałem żadnych oporów by dać 10 zł na dzieciaki Choć jest to chyba pierwszy łańcuszek w którym brałem udział. Moje nominacje pochodzą z stopki głownej strony forum.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jedyny problem z akcją jest taki, że zebraliśmy za mało pieniędzy.
Nie jest jedyny o czym fajnie napisałeś w drugiej cześci postu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując