Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2014, 00:14
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Po meczu piszesz ze Wisłą nie ma zadnego stylu, a przed meczem piszesz ze gra jest przejrzysta powtarzalna i powtarzajaca non stop ten sam schemat - To jest właśnie styl...
I tylko zapytam skoro to wszystko takie jasne , proste i przejrzyste : Jakim cudem my wygrywamy ? Czemu Nas nie leją po 5-0 ?
A Jankowski czyli zawodnik nowy ktorego podpisalismy komu blokuje gre w składzie?

p.s. Filozofią Smudy jest narzucenie swego stylu gry a nie ustawianie się pod przeciwnika. Tak go w Niemczech nauczono. Tylko ktoś kto nie zna Smudy, nie zna jego warsztatu i metod moze narzekać że on jest taktycznym dnem. To tak jak narzekać żę jak pada deszcz to jest mokro.
Póki co to on stworzył ta druzyne, on obudził w piłkarzach chęć gry i cięzko jest mi wyobrazic sobie innego trenera w tej samej sytuacji osiagajacego taki sam wynik. Narzekanie nic Nam nie da, cieszmy się że jesteśmy tu gdzie jesteśmy bo mogło być o wiele gorzej. A jak juz wyjdziemy na zero, wtedy bedzie mozna myslec o planach długofalowych.

moja pomylka byla tylko kwestia wyniku - ogladales mecz dokladnie tak jak pisalem , Wislacy sie wyszumieli - nie osiagneli w 30 minut bramki i dostali 2 sztuki pozniej .....to est sport- wszystkiego nie mozna przewidziec- albo nie chcesz zrozumiec mojego wpisu albo nic nie rozumiesz z meczu - bo do 70 - minuty idealnie poszlo wszystko z moimi obawami , to ze Gorale sie zesrali to fuks dla Wisly i wielkie szczescie ...popatrz troche dalej , nie kazdy zrobi ten blad co dzisiejsi przeciwnicy , choc wolalbym sie co mecz pukac w piers ...niestety - zycie nauczylo mnie czegos innego - nie chodzi o narzekani i czepianie sie- po prostu ja lubie rzeczowa polemike- dzis sie udalo - tydzien temu tez nie bylo zchwycajaco ( pomimo wyskoekego wyniku ) jesli mamy byc sredniakiem to ok- takie zrywy wystarcza ... jesli mowimy o sciganiu 7egii to sory ....... z motyka na slonce
Odpowiedz cytując