nie chce na sile bronic Garguly ale ....zauwazcie ze nigdy nie gra na swojej nominalnej pozycji ...to jest zarezerwowane dla Semira , a Gula tak naprawde teraz jest zapchajdziura - bo ustawianie go na skrzydle - w napadzie czy def pom to robienie mu krzywdy , to tak jakby Donalda postawic na pozycji stopera ... dla mnie wieksza glupota jest wpuszczanie Boguskiego ktory biega, zaczepia, robi wiatr- ale NIC Z TEGO DRUZYNA NIE OSIAGA ... mam wrazenie ze ten facet (?) ma problem z niedowaga i anemie- bo sila jego podan , wyskoku i strzalow jest na poziomie nastolatka ..druga sprawa to zaciag Chorzowski - nie wiem co wy w nich widzicie ale Jankowski to tylko zawodnik blokujacy miejsce innym ( na szczecie nie gral 2 mecz z rzedu i jest 6 pkt ) , Sadlok to bardzo przeceniony zawodnik - dzisiejsze jego chyba ze 2 strzaly na wyskokosci 2 pietra to masakra jakas , i Buchalik - wiem ze podpadne wielu entuzastom ale chyba wiem czemu Ruch pozbyl sie tego zawodnika bez najmniejszego bolu ... chyba tylko ten Zajac z Podbeskidzia jest gorszy ...ogolnie mecz mnie zaskoczyl koncowka , jesli rzeczywiscie karny dla Wisly byl z dupy- to lipa- nie chce takiego zwyciestwa .... najbardiej obawiam sie ze kolejny mecz Wisla gra tak samo - tym razem sie udalo - ale ilez mozna

? Smuda nie ma pojecia czym jest taktyka w nowoczesnym futbolu - i na kazdy mecz wystawia podobny sklad i ta sama strategie ...tym razem sie udalo - inym razem moze byc roznie- nie ma stylu - jest szarpanie i szczescie ( pogon, Lechia, Gornik) lub pech (parchy- 7egia, Jaga ) ...mysle ze ten sezon skonczy sietak jak poprzedni ...mimo wszystko 3 pkt ciesza